Sve što znamo o trećoj sezoni serije Kruna

Sve što znamo o trećoj
sezoni serije Kruna

Nakon što je druga sezona serije Kruna (Crown) osvojila 13 nominacija za prestižnu nagradu Emmy ovih dana počinje snimanje i treće sezone serije. Premijera je najavljena krajem ove godine, ali su se pojavile i spekulacije kako je izvjesnije da ćemo nove kraljevske intrige ipak imati prilike pogledati početkom 2019.

Druga glumačka postava u trećoj sezoni serije Kruna

Gotovo cijela glumačka postava bit će zamijenjena jer ipak je riječ o ozbiljnijim godinama likova koje tridesetogodišnjaci ne mogu toliko vjerno prikazati, bez obzira na glumačke sposobnosti i moć transformacije.

Olivia Colman tumačit će glavni lik kraljice Elizabete II, a nastavit će prenositi njezine doživljaje i tijekom četvrte sezone. Baš kao što je to činila Claire Foy u prvoj i drugoj sezoni. Tobias Menzies će igrati princa Philipa, dok će Helena Bonham Carter igrati princezu Margaret. Ben Daniels naći će se u ulozi Antonyja Armstronga-Jonesa koji u trećoj sezoni više neće biti u romantičnoj vezi s princezom Margaret.

Sezona koja je pred nama obilježit će doba premijerske vladavine Harolda Wilsona dok će se četvrta baviti čeličnom lady – Margaret Thacher.

Upoznavanje Charlesa i Camille

S obzirom da će treća sezona obuhvatiti period od 1963. do 1970-ih, prikazat će se i famozno upoznavanje princa Charlesa i Camille Parker Bowles, dok ćemo na uvođenje princeze Diane u priču morati pričekati do početka četvrte sezone.

Publika je odlično primila prve dvije sezone serije

Nakon što je u posljednje vrijeme britanska kraljevska obitelj sve prisutnija u medijima i (makar prividno) prikazuje zaokret u svojim stavovima i nakon što su prve dvije sezone odlično primljene kod publike, za očekivati je kako će i treća sezona prikovati gledatelje za male ekrane. Bez obzira bili kritički ili idealistički nastrojeni prema Windsorovima, gledatelji su sa zanimanjem pratili dosadašnji tijek serije koja nosi titulu najskuplje Netflixove serije svih vremena i bit će zanimljivo pratiti preostale sezone Krune i odnos kreatora serije prema povijesnim događajima i ličnostima koje su obilježili jednu vremensku epohu.

 

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori