Sve što znamo o filmu koji će na filmsko platno prenijeti seriju Breaking Bad

Sve što znamo o filmu koji će na filmsko
platno prenijeti seriju Breaking Bad

Iako ste čuli “šuškanja” da će se možda snimati film koji će na veliko platno prenijeti omiljenu seriju – “Breaking Bad”, sada je i službeno potvrđeno – film se definitivno snima. A mi ne možemo dočekati njegovo prikazivanje. Nije teško za pretpostaviti da će se rijeke obožavatelja ove, sada već kultne serije, sliti u kina kako bi ocijenili je li filmsko izdanje makar jednako uzbudljivo kao TV serija koja je oborila sve rekorde popularnosti.

Koliko traje film Breaking Bad?

“Breaking Bad” možda je završio u 2013. godini, ali Variety je “taj” koji je lansirao službenu potvrdu kako kreator serije Vince Gilligan radi na novom filmu koji će nam osvježiti sjećanje na omiljenu seriju. Ono što je za sada poznato je duljina trajanja filma. Bit će to dvosatna poslastica koja će nas, nadamo se, držati u napetosti tijekom cijele radnje.

Gdje je smještena radnja filma?

Također, još jedna pojedinost vezana za ovaj film koja je poznata jest mjesto snimanja. Riječ je o Novom Meksiku i ovih dana je već postavljen filmski set koji će nas uvesti u ovu uzbudljivu priču. Stoga će studeni biti u znaku početka snimanja filma za koji se već sada vjeruje da će biti najiščekivaniji film novijeg datuma.

Što znamo o radnji?

Navodno da radnja “prati bijeg otetog čovjeka i njegovu potragu za slobodom”. A zna li se tko je oteti čovjek? Mi znamo – Jesse. Oteli su ga neonacisti, a spašavat će ga Walter White. Za sve koji su strahovali hoće li omiljene likove tumačiti novi glumci, neće.

Tko će seriju pretočiti u filmsku priču?

Spomenuti Vince Giligan bit će i redatelj, scenarist, ali i producent. Izvršni producenti bit će Mark Johnson i Melissa Bernstein koji su radili na seriji Better <call Saul.

Radni naziv filma neće nositi ime serije već  “Greenbrier”. još uvijek nije otkriveno hoće li se film nastaviti na priču iz serije i otkriti nam što se događa sa životima omiljenih likova nakon što je priča u seriji zaključena ili će se oslanjati na oslikavanje karaktera i radnji koje su prethodile događajima iz Breaking Bada.

Svakako je period pred nama kada ćemo otkrivati nove, uzbudljive pojedinosti o filmu i to nas uistinu raduje.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori