Sve što znamo o 3. sezoni hit serije ‘This Is Us’

Sve što znamo o 3. sezoni hit serije
‘This Is Us’

MV5BOGE2MmI2N2MtNTEwZS00MzI0LTgyNGYtYjdjOTY0ZDNmNzFmXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_

Kraj druge sezone popularne serije This Is Us ostavio je mnoge gledatelje u velikoj napetosti zbog Tobyjeve depresije, Kevinovog odnosa s Bethinom rođakinjom Zoe te što odrasla Tess i stariji Randall tek trebaju posjetiti ženu čiji identitet nije otkriven. Može biti Beth, Deja ili Annie… i zbog te napetosti i neočekivanih raspleta jedva čekamo treću sezonu koja dolazi tijekom rujna ove godine, baš kao i prethodne dvije sezone.

Nova sezona This Is Us dolazi u rujnu 2018.!

No, ipak znamo nekoliko informacija koje nam mogu pomoći u shvaćanju što nas najvjerojatnije očekuje početkom jeseni… Sezona počinje u rujnu i donosi 18 epizoda. Radi se o najuzbudljivijoj sezoni do sada jer će se morati odgovoriti na toliko pitanja, najviše do sada postavljenih. Centralna priča nove sezone bit će ona o Kevinu i Zoe, dok će odnos Rebecce i Miguela slijediti. Također ćemo saznati mnogo više informacija o Jacku. Iako je druga sezona bila koncentrirana najviše oko Jackove smrti, treća sezona bit će o njegovom životu, posebno o onim dijelovima njegova života koje do sada nismo upoznali. Vijetnam igra veliku ulogu u trećoj sezoni. Prisjetimo se, Kevin i Zoe otputovali su tamo pred kraj prošle sezone, a bez realnog razloga. No, tamo je Jack služio vrijeme u vojsci, tako da je to prilično znakovito.

MV5BYjJkODVlOWYtZWNmYi00ZDI3LWI1YTEtZjJiZDkyMGE5NWU4XkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_

Beth i Randall će imati problema u odnosu, Randalla i Kevina ćemo gledati u mnogo više zajedničkih scena tako da izgleda da je njihov road trip u drugoj sezoni zapravo imao smisla. Izgleda da će Kevin ostati trijezan i da će mu život krenuti u pravom smjeru, no isto tako saznat ćemo više informacija o Tobyju… No, pričekajmo trailere i vidimo što će se sve od ovoga najavljenoga stvarno i navijestiti… Kako god, jedva čekamo rujan i tih novih osamnaest epizoda!

MV5BMDliNzY1YTItOGIwYS00MWNjLTk4MjItZWQ4ZDFkODhkNWU2XkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_

MV5BYjIzOTI2OGUtN2I0Zi00MDBkLWFjOWMtYTc1MGEyMWJiMDJiXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_

MV5BZWVmMjY4YWItZDA1Yy00YTY1LWIxMjgtNmUyYTcwNWQzMzU0XkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_

MV5BZDhhMjQxZWYtNzc0Ni00NDNiLWExMDktYjUyMDlkMGI5M2Q2XkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_

Foto: This Is Us

Učitati još
Zatvori