Šuška se da bi se mogla početi snimati Harry Potter serija

Šuška se da bi se mogla početi
snimati Harry Potter serija

Među vijestima iz TV i filmskog svijeta, jedna nas je posebno oduševila. Jučer se poput munje medijima proširila vijest kako bi Harry Potter franšiza mogla dobiti svoju seriju na streaming kanalu HBO Max. Ekskluzivnu vijest prenio je The Hollywood Reporter – da su krenuli razgovori s potencijalnim scenaristima te da se istražuju ideje koje bi obožavane knjige mogle prenijeti na male ekrane.

Harry Potter serija na streaming kanalu HBO Max

Sve je još u povojima te tako potvrde od kompanija Warner Bros. i HBO Max nema, no ne iznenađuje želja da se dodatno proširi Harry Potter svijet, tim više što je franšiza u proteklim godinama zaradila više od 7 milijardi dolara diljem svijeta. Gotovo svako djelo, filmsko, kazališno, tiskano, pa čak i tematski parkovi, postaju instant hit kod publike i Harry Potter je zaista zlatna koka za Warner.

Mišljenja okorjelih fanova su podijeljena, mnogima je dosta iskorištavanja omiljenih likova i smatraju da će biti teško donijeti svježi pogled na već puno puta viđen sadržaj, a neki vide to kao priliku za spin off kakav još nije viđen i način da se J. K. Rowling iskupi za neke od svojih neprimjerenih komentara tokom godina.

U svakom slučaju, ako ikad bude snimljena, serija o Harry Potter čarobnjačkom svijetu zasigurno će postići komercijalni uspjeh.

Foto: Warner

Učitati još
Zatvori