Stiže novi Dirty Dancing film u kojem će glumiti i Jennifer Grey

Stiže novi Dirty Dancing film u kojem
će glumiti i Jennifer Grey

Iz filmskog svijeta stigla je vijest koja će sigurno razveseliti sve obožavatelje jednog od najvećih filmskih klasika osamdesetih – stiže novi remake filma Dirty Dancing. U novom Dirty Dancing filmu vraća se i Jennifer Grey koja je u originalnom Dirty Dancing filmu iz 1987. godine utjelovila glavnu žensku ulogu Baby Houseman. Osim što će glumiti, Jennifer Grey je i izvršena producentica na projektu.

Sve što znamo o novom Dirty Dancing filmu

Vijest koja je oduševila svijet potvrdio je i izvršni direktor Lionsgatea, Jon Feltheimer. Iako su detalji o ostatku glumačke postave, kao i detalji o radnji filma trenutno nepoznati, Jon Feltheimer istaknuo je da će novi Dirty Dancing film biti romantičan i nostalgičan film koji obožavatelji franšize čekaju.

Sve do danas, Dirty Dancing ostao je najprodavaniji naslov u povijesti Lionsgatea i jedan od apsolutnih favorita publike. Kultni status može zahvaliti kemiji između Jennifer Grey i Patricka Swayzeja, ali i odličnoj koreografiji koja je posljednju plesnu točku istaknula kao jednu od kultnih scena u povijest filma. I danas, završni ples nepresušan je izvor inspiracije za romantične i plesne filmove poput filmova Step up i Crazy Stupid Love.

Ipak, ovo nije prvi remake klasika iz osamdesetih. 2004. izašao je film Dirty Dancing: Havana Nights čija je radnja bila smještena u predrevolucijsku Kubu, glavne uloge su utjelovili Diego Luna i Romola Garai, a Patrick Swayze je bio učitelj plesa. Dojmovi su bili podijeljenji, no film je usprkos lošim kritika izazvao veliki interes publike, zbog čega ne sumnjamo da će i novi remake biti veliki filmski hit!

Učitati još
Zatvori