Spremni za binge watch? Stigla je nova sezona serije Money Heist / La Casa de Papel

Spremni za binge watch? Stigla je nova sezona serije Money Heist / La Casa de Papel

Španjolska serija La Casa de Papel (eng. Money Heist) je najgledanija serija na Netflixu koja nije na engleskom jeziku i jedna je od najgledanijih uopće. Radnja prati misterioznog i inteligentnog ‘profesora’ (Álvaro Morte) koji okupi grupu talentiranih kriminalaca kako bi zajedno napravili pljačku stoljeća. Prve dvije sezone fokusirane su na pljačku tiskare novca u Madridu (španjolski HNB), dok u trećoj sezoni, koja je prošle godine stigla na Netflix, preživjeli članovi bande planiraju i izvedu napad na Banku Španjolske. Koliko je serija popularna govori i podatak da je talijanska antifašistička pjesma Bella Ciao, koja je svojevrsni zaštitni znak serije, 2018. bila ljetni hit u cijeloj Europi.

Ova španjolska triler serije, trenutno najpopularniji strani show na Netflixu, ušla je i službeno u svoju četvrtu sezonu i baš je danas započelo njeno emitiranje.

Novih 8 epizoda obećaje mnogo, a kreator serije Álex Pina otkriva: “Mogu obećati publici da će zaboraviti na Covid-19 gledajući ovaj show”.

Foto: Netflix


Učitati još
Zatvori