Stigao je teaser za novu sezonu serije Game of Thrones

Stigao je teaser za novu sezonu
serije Game of Thrones

Napokon znamo kada će se emitirati posljednja sezona serije Game of Thrones. Veliki datum je 14. travnja. 2019.

Naime, zanimljivo je kako je HBO otkrio premijerni datum prikazivanja završne sezone omiljene serije neposredno prije premijere treće sezone True Detektiva. Stoga je ovo sjajan početak godine za ljubitelje uzbudljivih filmskih priča pred kojima su nove epizode televizijskih serija pune uzbuđenja. Osim toga, upravo je objavljen i teaser osme sezone koji je dodatno podgrijao znatiželju publike.

U kratkom teaseru vidimo Jona Snowa kako korača u Winterfellu. Uskoro su mu se pridružile i njegove polusestre Arya i Sansa Stark, slušajući glasove svojih mrtvih roditelja prije nego što se iza njih pojavi maglovita hladnoća – i zamrzne pero.

Dakle, koje značenje ima pero? Vidjeli smo ga dvaput u ranijim sezonama. U prvoj epizodi serije vidimo da ga je kralj Robert Baratheon stavio u ruke kipa Lyanna dok govori Nedu kako još uvijek, svake noći, sanja o ubijanju Rhaegara Targaryena. Nakon što Ned odgovori “Targaryensi više nema”, Robert odgovara: “Ne svih.”

Obožavatelji Game of  Thronesa sada znaju da je postojala tajna na relaciji Targaryen – Jon Snow  u Winterfellu. Čak i ako je Robert samo slučajno spomenuo Jona, lika za kojeg se mislio da je dijete Neda Starka, a ne dijete Rhaegara Targaryen i Lyanna Starka.

Što li nas još čeka u novih 6 epizoda osme sezone, saznat ćemo za tri mjeseca. Do tada se moramo zadovoljiti teaserom koji donosimo u nastavku.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori