Stigao je prvi teaser za Terminator: Dark Fate

Stigao je prvi teaser za
Terminator: Dark Fate

Detalji o najnovijem rebootu Terminatora pod nazivom Terminator: Dark Fate drže se, još uvijek, u tajnosti, ali za očekivati je kako će se ovih dana otkrivati mnogo više o filmu, glumcima, radnji, ali i produkciji. A to se daje naslutiti i iz Instagram profila na kojima akteri filma polako izlaze u javnost s nekim detaljima, od najave teasera do fotografija sa snimanja.

Ono što je sigurno, jesen će biti filmski uzbudljiva budući da će ovaj film, 1. studenog biti premijerno prikazan širokoj publici, na veliko zadovoljstvo mnobrojnih obožavatelja.

Novi stari tim koji obećaje uspjeh

Redataljsku palicu preuzeo je Tim Miller, dok produkciju potpisuje James Camerona. A ponovno ćemo zajedno na filmskom platnu, nakon Terminatora 2: Judgment Day gledati slavni trojac Arnolda Schwarzeneggera, Linde Hamilton i James Camerona.

Sada imamo i potpuno novi pogled na Lindu Hamilton kao Sarah Connor. Prošlo je gotovo četiri godine otkako je ova franšiza posljednji put bila prikazana na velikom platnu s Terminatorom: Genisys. Taj je film predstavio povratak Arnolda Schwarzeneggera njegovoj ikoničnoj ulozi, ali to je bio samo jedan dio slagalice. Ovaj put, neki drugi ključni komadi su na mjestu, uključujući i Hamilton, koja se nije pojavila ni u jednom filmu od Terminatora 2: Judment Day.

Sada se vratila i izgledala sjajno kao i uvijek. Izgleda spremna za borbu i uopće nije u miru sa svijetom.

Za mnoge, iako je T-800, kojeg savršeno glumi Arnold Schwarzenegger, možda vizualno najpoznatiji lik iz franšize, Sarah Connor je ono što pomaže da ovaj film zaista učini posebnim.

Tko će obilježiti radnju novog Terminatora?

Arnold Schwarzenegger se vraća kao T-800, dok će Nataliu Reyes tumačiti novu heroinu Dani Ramos, Gabriela Lunu gledat ćemo kao novog Terminatora, Mackenzie Davisa kao misterioznog vojnika ubojicu iz budućnosti i Diega Bonetu koji tumači brata od Dani.

Novi neprijatelj, koji se može replicirati poslao je iz budućnosti Skynet kako bi se eliminirala Dani Ramos (Natalia Reyes), hibridnog kiborg čovjeka (Mackenzie Davis).

Sarah Connor, kao i izvorni Terminator, dolazi im u pomoć, za borbu za budućnost.

Dok čekamo više detalja o filmu, pogledajte teaser u nastavku.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori