Najslađa ljubavna priča koja će nas osvojiti ove godine

Najslađa ljubavna priča koja će
nas osvojiti ove godine

Od klasika devedesetih poput filmova 10 Things I Hate About You i She’s All That do modernih priča koje su nas osvojile u posljednjih nekoliko godina, tinejdžerski ljubavni filmovi uvijek su pronalazile put do široke publike. Spoj romantike, drame i humora, istaknuo ih je kao feel good filmove u kojima uživaju svi i koje možemo uvijek iznova gledati. Čak nam ni predvidljivi razvoj događaja nikad nije smetao.

Nakon To All The Boys I’ve Loved Before, tinejdžerske romantične komedije koja je prije dvije godine stigla na Netflix, osvojila milijune gledatelja i postala jedan od njegovih najuspješnijih projekta, u 2020. stiže novi tinejdžerski film koji nas je već osvojio prvim trailerom.

Stargirl je najslađi film koji ćemo gledati ove godine

Tinejdžerska ljubavna priča nalazi se u središtu novog filma Stargirl Leo je povučeni tinejdžer koji svira trubu u školskom bendu i koji ni ne sluti da će se njegov život uskoro promijeniti. U školu je stigla nova učenica, drugačija i zanimljiva, misteriozna i vrckava. Njezino je ime Stargirl. I tu počinje njihova ljubavna priča koja je, baš poput nje, negdje između realnosti i čarolije.

U glavnim ulogama su Graham Verchere koji glumi Lea i dok je Stargirl utjelovila Grace VanderWaal, mlada pjevačica koja je sa samo 12 godina oduševila u showu America’s Got Talent i danas polako gradi uspješnu glazbenu, a sada i glumačku karijeru.

Film Stargirl stiže 13. ožujka na Disney+, novu Disneyevu platformu za gledanje filmova i serija koja bih trebala parirati Netflixu, Amazon Prime Videu i Apple Tvu.

Foto: Disney+, Screenshot, YouTube

Učitati još
Zatvori