Snjeguljica u novom ruhu ponovno u kazalištu Trešnja

Snjeguljica u novom ruhu ponovno u
kazalištu Trešnja

Snjeguljica kazalište Trešnja

Još jedan klasik, u novom izdanju, razveselit će sve zaljubljenike u bezvremenske bajke braće Grimm. Predstava Snjeguljica i sedam patuljaka, u režiji i adaptaciji Ivane Čoh, ponovno je na repertoaru kazališta Trešnja.

Snjeguljica kazalište Trešnja

Snjeguljica u trešnji od 17. listopada

Iz kazališta kažu da su u predstavi pokušali zadržati bajkovitu atmosferu priče, ali i progovoriti o temama koje smatraju bitnim za odgoj i razvoj djece. To su redom dobrota, ljubav, pozitivan stav prema životnim situacijama u kojima se svatko može naći, ali i o odnosu ljepote i dobrote – pojmovima koje vrlo često nesvjesno i nepravedno povezujemo. Svi zainteresirani predstavu će ponovno moći pogledati u Trešnji od 17. listopada i prisjetiti se ove divne bajke, koja će im napuniti srce pričom o ljubavi i pravom prijateljstvu.

Snjeguljica kazalište Trešnja

Za djecu stariju od pet godina

Odvedite klince na predstavu u nekom od navedenih termina 17. i 18. listopada te 21. i 22. studenoga. U ulozi Snjeguljice nastupa Tena Jeić Gajski, u ulozi kraljice Ivana Bakarić, a kao princ Matija Čigir, u ostalim ulogama su Vanda Vujanić Šušnjar, Luka Bulović, Višnja Babić, Krunoslav Klabučar, Sanja Hrenar, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Kruno Bakota i Matija Antolić. Scenograf predstave je Radovan Ruždjak, kostime je osmislila Hana Letica, glazbu je skladao Matija Antolić, a rasvjetu je oblikovala Vesna Kolarec.

Snjeguljica kazalište Trešnja
Snjeguljjica kazalište Trešnja
Snjeguljica kazalište Trešnja

Foto: Kazalište Trešnja

Učitati još
Zatvori