Stigao nam je prvi trailer za očekivani krimić ‘Smrt na Nilu’   snimljen po romanu Agathe Christie!

Stigao nam je prvi trailer za očekivani krimić ‘Smrt na Nilu’ snimljen po romanu Agathe Christie!

Kenneth Branagh se vraća kao redatelj i detektiv Hercule Poirot u adaptaciji istoimenog whodunit klasika Agathe Christie, koji zaslužuje reputaciju jednog od njenih najboljih romana.

Radnja filma se odvija usred epskog krajolika zamamnih pustinjskih vizura i veličanstvenih piramida u Gizi, a priča o neuzvraćenoj strasti i opasnoj ljubomori koje povezuju kozmopolitsku skupinu besprijekorno uglađenih putnika. Mlada, bogata i lijepa Linnet Ridgeway ima gotovo sve. Ono što nema, uzme. Na primjer, zaručnika svoje najbolje prijateljice Jackie. Kad se Linnet i njezin novi dragi upute na medeni mjesec krstareći Nilom, ništa ne može sačuvati Jackie od njezinih demona. I nitko – čak ni čuveni detektiv Hercule Poirot – ne može spriječiti zločin iz strasti.

Film je prepun uvrnutih zaokreta koji će publiku ostaviti u neizvjesnosti sve do konačnog, šokantnog raspleta.

Smrt na Nilu ponovno ujedinjuje ekipu koja stoji iza globalnog hita iz 2017. godine Ubojstvo u Orient ExpressuKenneth Branagh je ponovno u ulozi detektiva Hercula Poirota, a pridružuju mu se glumačke zvijezde: Tom Bateman, za nagradu Oscar nominirana Annette BeningRussell BrandAli FazalDawn FrenchArmie HammerRose LeslieEmmu MackeySophie OkonedoJennifer Saunders i Letitia Wright. Kartu za ubojito putovanje Nilom je ugrabila i velika filmska zvijezda Gal Gadot, poznata po glavnoj ulozi u globalno uspješnoj franšizi Wonder Woman.

Smrt na Nilu, u distribuciji Blitz filma, u kinima pogledajte od 22. listopada.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori