SHAZAM! bi mogao biti najzabavniji film o superheroju ove godine

SHAZAM! bi mogao biti najzabavniji film
o superheroju ove godine

Sudeći prema svim kritikama, SHAZAM! će biti najzabavniji film o superheroju ove godine i jedva čekamo da dođe u kina. Redatelj filma je David F. Sandberg, stvoritelj filma Annabelle: Početak, a prema ocjenama na stranici Rotten Tomatoes ima najbolju ocjenu u kategoriji DC filmova do sada.

SHAZAM!

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je samo reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim! Može li letjeti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

U glavnim ulogama su Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews, Marta Milans, i Djimon Hounsou.

SHAZAM!, u distribuciji Blitza, u kina dolazi 4. travnja, i to u najboljim formatima (IMAX, 4DX, REALD 3D), a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori