Hoćemo li ove godine napokon dobiti drugu sezonu jedne od najboljih serija zadnjih godina?
Hoćemo li ove godine napokon dobiti drugu sezonu jedne od najboljih serija zadnjih godina?

Hoćemo li ove godine napokon dobiti drugu sezonu jedne od najboljih serija zadnjih godina?

Jedna od najboljih serija pretprošle godine je Appleova Severance. Dugo čekamo na drugu sezonu, a sada je i službeno potvrđeno kako je krenula sa snimanjem. Jedan od producenata serije, Ben Stiller na Instagramu je objavio sliku sa seta s opisom ‘Back to work.’ Malo je reći da je ta vijest razveselila mnoge koji su jedva čekali da se serija vrati. Produkcija je prošle godine bila zaustavljena zbog štrajka scenarista i glumaca u Hollywoodu.

Podsjetimo o čemu je riječ

Fenomenalna drama Severance prati zanimljivu radnju. Mark vodi tim uredskih djelatnika čija su sjećanja kirurški podijeljena između profesionalnog i privatnog života. Kada su na poslu, ne sjećaju se tko su izvan njega i obrnuto. Kada se misteriozni kolega pojavi izvan posla, Mark započinje putovanje kako bi otkrio istinu o svom poslu. Kada je prvi put izašla, Severance je postala hit među kritičarima i publikom, a slobodno ćemo je nazvati jednom od najboljih serija posljednjih nekoliko godina.

Glavnu ulogu ima izvrsni Adam Scott, a pridružuju mu se Britt Lower, John Turturro, Zach Cherry, Patricia Arquette te Christopher Walken.

Severance

Druga sezona

Produkcija druge sezone stala je u svibnju prošle godine kada je počeo štrajk scenarista, a sada se napokon nastavila. Što nas sve očekuje u novoj sezoni zasad je nepoznato, no prva je završila s uzbudljivim cliffhangerom i otvorenim pitanjima koja će sigurno biti razriješena u drugoj sezoni. Mark dobije neka šokantna saznanja koja nećemo otkriti za one koji još nisu pogledali prvu sezonu, stoga jedva čekamo vidjeti kako će se radnja dalje odvijati. Ono što nam je poznato o drugoj sezoni jest da ćemo dobiti osam novih likova. Među njima su i neka impresivna glumačka imena poput Boba Balabana (najpoznatiji po filmu Gosford Park te suradnjama s Wesom Andersonom), Gwendoline Christie (Game of Thrones, Wednesday) te Alie Shawkat (Arrested Development).

Kada će točno Severance stići, nije još poznato, no očekuje se nekad ove godine. Do tad, imamo vremena ponovno pogledati prvu sezonu što ćemo sigurno i učiniti. Donosimo trailer u nastavku.

Foto: IMDb, Instagram (@appletv)

Učitati još
Zatvori