Serije koje morate pogledati jer su nominirane za Emmy

Serije koje morate pogledati jer
su nominirane za Emmy

Atlanta 7

Atlanta

Prošli četvrtak objavljene su nominacije za nagradu Emmy, a neke zvijezde su osvanule u čak nekoliko kategorija. Prvi koji je dobio zaslužene nominacije jest Donald Glover, a slijede ga Elisabeth Moss, David Lynch i Amy Sherman-Palladino.

Tko vodi u nominacijama za ovogodišnje Emmyje?

Glover je nominiran u kategoriji najboljeg glumca za svoju ulogu u svojoj seriji Atlanta. Serija je još jednom nominirana za najbolju komediju, a Glover je nominiran još u kategorijama najbolje režije i scenarija. Po našem mišljenju sasvim opravdano i očekivajuće, a zašto smo i sami bili ovisni o seriji, pročitajte ovdje.

Atlanta

Atlanta

Barry

Barry

Bill Hader je sljedeće ime koje je odnijelo najviše nominacija – za glumu, pisanje i režiju serije Barry. Ne možemo ne primijetiti nastanak (pozitivnog!) rivalstva na relaciji Glover:Hader. Jason Bateman je nominiran za glumi i režiju serije Ozark – čiju drugu sezonu i mi jedva čekamo!

marvelous-mrs-maisel-4

The Marvelous Mrs. Maisel

Amy Sherman-Palladino, autorica serije The Marvelous Mrs. Maisel nominirana je u kategorijama scenarija, režije i produkcije te je serija nominirana u kategoriji najbolje komedije. Elisabeth Moss je nominirana u kategoriji najbolje glumice u seriji The Handmaid’s Tale, dok je serija opet nominirana za najbolju dramu.

Ako još niste krenuli s gledanjem ovih serija, svakako će nominacije za ovu prestižnu nagradu učiniti svoje, a nije naodmet saznati na linkovima zašto su i nas toliko osvojile! Za detaljan pregled nominacija posjetite emmys.com.

The Handmaid’s Tale

Učitati još
Zatvori