Sutra nas očekuje premijera nove cool serije ‘Velika’ s Elle Fanning i Nicholasom Houltom

Sutra nas očekuje premijera nove cool serije ‘Velika’ s Elle Fanning i Nicholasom Houltom

Nova serija „Velika“ (The Great), satirična drama koja prati uspon Katarine Velike, imat će premijeru 16. svibnja na HBO GO-u, kada će u ponudu istovremeno doći sve epizode. Serija će također biti prikazana na HBO kanalu od 2. lipnja, utorkom u 20.00h. 

Scenarist Tony McNamara, koji je bio nominiran za Oscara za film „Miljenica“, autor je ove antipovijesne vožnje Rusijom 18. stoljeća koja krši sva žanrovska pravila. „Velika“ prati uspon Katarine Velike (Elle Fanning) od autsajderice do carice s najduljom vladavinom u povijesti Rusije.

Prva je sezona fiktivna, zabavna i anakronična priča o idealističkoj, romantičnoj mladoj djevojci koja stiže u Rusiju zbog dogovorenog braka s carem Petrom. Nada se ljubavi i suncu, a umjesto toga zatječe opasan, izopačen, zaostao svijet koji je odlučna promijeniti. Sve što treba učiniti jest ubiti muža, pobijediti crkvu, zbuniti vojnike i pridobiti sudstvo. Ovo je jedna vrlo moderna priča o prošlosti koja obuhvaća mnoge uloge koje je igrala tijekom života – kao ljubavnica, učiteljica, vladarica, prijateljica i borac.

U glavnim ulogama su Elle Fanning i Nicholas Hoult, kao i Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi i Belinda Bromilow. 

Učitati još
Zatvori