Jeste li i vi već opsjednuti novom Netflixovom krimi dramom s twistom?

Jeste li i vi već opsjednuti novom
Netflixovom krimi dramom s twistom?

Još jedna nova serija zaokupila nam je pažnju ovih dana, a u kratkom je roku zasjela u top 10 najgledanijh noviteta. Serija ‘The One bazira se na romanu Johna Marrsa i malo je drugačija krimi drama u koju se upetljao element tehnologije, ljubavnih odnosa i ljudske psihe.

Priča se bazira oko ideje da idealnog partnera ili partnericu možemo pronaći vrlo jednostavno – putem DNK-a. Tim se konceptom bavi Rebecca, glamurozna, bogata i elokventna začetnica ove neobične ideje koju upoznajemo za vrijeme njezinog impresivnog govora. Tvrdi da je osobama koje su match “garantirano da će se zaljubiti”, kao i da će ova tehnologija potpuno promijeniti naše poimanje ljubavi i veza.

Međutim, priča se produbljuje kad policija pronađe tijelo za koje se ispostavi da je Rebeccina bivša suradnica. Howard Overman, tvorac serije, flashbackovima u prošlost objašnjava nam postepeno što se zbilja dogodilo i na što je sve Rebecca bila spremna kako bi izgradila svoje neobično poslovno carstvo. Stvari za nju postat će još kompleksnije kad se u slučaj umiješa uporna detektivka koja će učiniti baš sve da otkrije tajne iz prošlosti.

Rebeccu igra Hannah Ware koju smo kratko gledali u američkoj drami ‘Betrayal’, a glume još i Dimitri Leonidas, Amir El-Masry kojeg smo gledali u popularnim serijama kao što je ‘McMafia’, a tu su i Lois Chimimba, Eric Kofi-Abrefa, Pallavi Sharda, Zoe Tapper i Gregg Chillin.

Ako se ‘The One’ ipak neće pronaći na vašoj watching listi, nedavno smo izdvojili sve najinteresantnije nove serije koje želimo pogledati ovog mjeseca.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori