Meryl Streep stiže u seriju Only Murders in the Building
Meryl Streep stiže u seriju Only Murders in the Building

Meryl Streep stiže u seriju Only
Murders in the Building

Ako ste se pitali kako bi serija Only Murders in the Building mogla biti još bolja, evo odgovora. U hit seriju stiže legendarna Meryl Streep, a tu je vijest na društvenim mrežama objavila Selena Gomez. 

Popularna serija streaming servisa Hulu s emitiranjem je krenula 2021. godine, a gledatelje je oduševila napetim zavrzlamama, odličnim smislom za humor te izvrsnom glumačkom postavom.

Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short odlično su utjelovili likove Mabel, Charlesa i Olivera koji pokreću true-crime podcast pod nazivom Only Murders in The Building, a pritom sami sebe uvlače u brojne opasne situacije i uzbudljive avanture.

LIKOVI MABEL, OLIVER I CHERLES ODUŠEVILI SU GLEDATELJE NA PRVU

Dolazak Meryl Streep obavijen je tajnom

Seriji koja je nakon prikazivanja prve sezone dobila čak 17 nominacija za nagradu Emmy te osvojila tri prestižna kipića, u drugoj su se sezoni već pridružili Cara Delevingne, Amy Schummer i Paul Rudd, a u trećoj ćemo gledati jednu od najcjenjenijih glumica svih vremena – Meryl Streep.

Selena Gomez vijest je na Instagramu objavila uz crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira uz kolege iz serije i slavnu glumicu, no nije dodala pojašnjenje vezano za njezinu ulogu. Na TikToku su fanovi imali priliku vidjeti kratak video u kojem Selena najavljuje povratak Paula Rudda i Mery Streep kao posebno iznenađenje.

Tako ne znamo hoće li se Meryl pridružiti slavnoj trojci u borbi protiv zločina, hoće li ona biti zlikovac ili samo sporedni lik. Moguće je i da će biti riječ o cameo pojavljivanju, odnosno da će glumiti samu sebe.

Meryl Streep i serije

Hvaljena Oskarovka svoju je karijeru posvetila snimanju filmova, dok su joj serije oduvijek bile u drugom planu. Prije nekoliko godina gledali smo je u ulozi Mary Louise u seriji Big Little Lies, a fanovi ne mogu dočekati da je vide u najnovijim epizodama hita Only Murders in The Building.

Što sve znamo o trećoj sezoni?

Za vrijeme prikazivanja druge sezone serije Only Murders in The Building, tvorci tog hita najavili su da ćemo gledati i treću sezonu no još nije poznato kad će krenuti s prikazivanjem.

Radnja će se nastaviti na uzbudljiv završetak druge sezone i vrtjeti oko ubojstva Bena Glenroyja kojeg utjelovljuje Paul Rudd.

Ne možemo dočekati nove epizode!

Učitati još
Zatvori