Izašla je nova serija ‘Love Life’ koja neodoljivo podsjeća na kultni hit ‘Sex and the City’

Izašla je nova serija ‘Love Life’ koja neodoljivo podsjeća na kultni hit ‘Sex and the City’

Hollywood zna da nam chick lita nikad nije dosta pa tako na listu za bingeanje stavljamo novu seriju ‘Love Life.’ Prve tri epizode stigle su danas na HBO GO, a strani mediji već je uspoređuju s kultnom serijom ‘Sex and the City.’

Svaka epizoda traje tek pola sata, a čini se da se radi o jednoj od onih feel-good serija uz koje ćemo zaboraviti na svakodnevicu.

Baš kao u kultnoj ‘Sex and the City’ i ovdje se radi o putovanju kroz koje prolazimo na putu od prve do posljednje ljubavi, istražujući kako nas ljudi koje upoznamo na tom putu učine onim što jesmo kada u konačnici upoznamo pravu osobu. Romantičnu komediju u formi antologijske serije potpisuje Sam Boyd, a serija je u produkciji Lionsgate Televisiona i Feigco Entertainmenta.

Nova sezona = novi likovi

Svaka sezona serije pratit će novog lika u potrazi za ljubavlju, dok će svaka polusatna epizoda govoriti o jednoj od njegovih veza. Anna Kendrick je zvijezda prve sezone, uz Zoë Chao, Petera Vacka i Sashu Compèrea, a istovremeno je među izvršnim producentima serije, uz Paula Feiga i Dana Magnantea. Sam Boyd, autor i redatelj serije, je također jedan od izvršnih producenata uz Bridget Bedard.

Sličan koncept gledali smo i u seriji ‘Modern Love’ koja je također odmah osvojila publiku!

Foto: HBO GO

Učitati još
Zatvori