Ove godine izlazi nam novi ‘Downton Abbey’ film

Ove godine izlazi nam novi
‘Downton Abbey’ film

Serija Downton Abbey je jedan od najboljih televizijskih priča o britanskoj aristokraciji i njihovoj poslugi na prijelazu stoljeća. Čak i onima koji nisu skloni povijesnoj fikciji, u šest uzbudljivih sezona aristokratska obitelj Crawley i njihova svakodnevica u rezidenciji Downton Abbey postala je omiljen sadržaj na televiziji.

Osim odlične glumačke postave, i idealan balans drame i britanskog humora, mnogi su se zaljubili u scenografiju i kostimografiju jedne od najboljih britanskih serija. Prije dvije je godine izašao prvi Downton Abbey film koji je nastavio priču o aristokratima, a sad je produkcija i službeno potvrdila novi filmski nastavak!

Novi Downton Abbey film kad stiže i tko će se pojaviti na platnu?

Prvi je filmski predložak pratio obitelj Crawley i osoblje koje se pripremalo na važan posjet kraljice i kralja, a nastavio se vremenski na radnju serije. Novi nastavak izlazi u kina 22. prosinca ove godine i tako će nam uljepšati ono najdraže božićno doba godine!

Na novom će filmu raditi ponovno producent Gareth Neame i tvorac serije Julian Fellowes. Od glumačka postave, trebala bi se vratiti većina ključnih imena, ali stižu i neka nova lica. Novom filmu pridružit će se Hugh Dancy koje smo gledali u seriji Hannibal, Laura Haddock koja je prošlog ljeta bila zvijezda serije White Lines, svima poznati Dominic West i francuska glumica Nathalie Baye.

Radnja filma još uvijek nije poznata i te ćemo informacije tek otkriti, ali iz produkcije su otkrili da će tijek snimanja ovisiti o situaciji s pandemijom koronavirusa i tome koliko će se filmskih kreativaca na setu cijepiti. Iz produkcijske kuće Focus Features poručili su: “Nema ljepšeg mjesta nego doma za božićne praznike, a ne možemo zamisliti bolji poklon od reuniona s Julianom, Garethom i cijelom Downton obitelji kako bi 2021. doveli Crawleyjeve još jednom u njihov dom za sve obožavatelje serije.”

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori