Journal Man: Možda ste propustili Netflixovu odličnu seriju kao stvorenu za nostalgičare

Journal Man: Možda ste propustili Netflixovu odličnu seriju kao stvorenu za nostalgičare

Nova 2021. godina na Netflixu kreće s još jednom važnom novom sezonom serije. Već 8. siječnja na streamin div dolazi treći dio serije ‘Cobra Kai’ koja je prikupila pozamašan broj gledatelja i obožavatelja. Ako ste ju kojim slučajem propustili, sad je idealna prilika da ju pogledate do izlaska nove sezone.

Radnja Netflixovog neočekivanog hita smještena je 30 godina nakon događaja iz prvog filma iz franšize. Protagonisti Daniel LaRusso i Johnny Lawrence provode svoje dane u Kaliforniji i kao i nekoć – ponovno nemaju ništ zajedničko. Jedan uživa luksuz na svim razinama, drugi jedva preživljava. Spletom okolnosti ponovno im se putevi spajaju i kreće sasvim nova priča i novi likovi kojima protagonisti postaju mentori.

Nastavak filmske sage ‘Karate Kid’

Serija ‘Cobra Kai’ inspirirana je događajima iz filmske sage ‘Karate Kid’ iz 80-ih pa će tako svi nostalgičari među nama zasiguran dati šansi i trećoj sezoni serije. Serija ‘Cobra Kai’ osvojila je mnoge vibrom 80-ih, glazbom, dijalogom i razrađenim likovima. Iako je u pitanju dramska serija, mnogi se strani kritičari slažu da je Netflixov hit zapravo i savršen comfort watch zahvaljujuć dinamičnoj radnji, čistoj akciji i humoru koji često ispliva.

Očekuje se da će treća sezona pridobiti još veći broj gledatelja zahvaljujući kombinaciji komedije, drame i nostalgije kojoj je teško odoljeti. Novi nastavak trebao bi se oslanjati na elemente priče iz drugog ‘Karate Kid’ fila iz 1986. godine u kojem je Daniel otputovao u Japan kako bi nastavio trenirati. U trećoj bi se sezoni lik Williama Zabke trebao nositi s emotivnim rolercoasterom nakon događaja iz druge sezone, a Daniel će otkriti mračne tajne o svom prijatelju i nekadašnjem mentoru Mr. Miyagiju.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori