Samo nas dva dana dijele od Netflixove nove triler serije o mračnom ljubavnom trokutu

Samo nas dva dana dijele od Netflixove nove triler serije o mračnom ljubavnom trokutu

Behind Her Eyes

Nakon što smo prošlog tjedna izbingeali seriju ‘Firefly Lane’, Netflix nam donosi nešto mračnije – psihološku triler seriju ‘Behind Her Eyes!‘ Od premijere nas dijeli tek dva dana i iščekivanje se primiče vrhuncu, budući da je u pitanju adaptacija istoimenog bestseller romana Sarah Pinborough.

Serija ‘Behind Her Eyes’ – neizvjesni psihološki triler

Serija nosi potpis Stevea Lightfoota koji je prethodno radio kao izvršni producent i scenarist NBC-jevog trilera ‘Hannibal.’ U novoj se Netflixoj seriji okreće ponovno intrigantnoj psihologiji glavnih likova i izrazito neobičnim odnosima.

Šest epizoda mini serije prati život mlade samohrane majke Louise koja živi, tek naizgled, miran život, sve dok se ne uplete u aferu sa svojim poslodavcem. Međutim, igrom slučaja upoznaje njegovu suprugu s kojom paralelno počinje stvarati prijateljstvo. Toksični ljubavni trokut ubrzo se pretvara u strahovite psihološke igre koje se temelje na tajnama.

Glavne uloge u seriji igraju Simona Brown (Louise), Eve Hewson ( supruga Adele) i Tom Bateman (psihijatar David) te Robert Aramayo koji glumi Adelinog starog prijatelja iz psihijatrijske bolnice. Eve Hewson, kći je glazbenika Bona Voxa, a upravo zbog njezine izvedbe serija djeluje izrazito napeto.

Hvaljena knjiga

Knjiga po kojoj se serija ‘Behind Her Eyes’ snima objavljena je 2017. godine i izazvala je oduševljenje ljubitelja napetih krimića i trilera. U kratkom je roku postala best-selling roman New York Timesa, a ponajviše su je književni kritičari hvalili zbog neočekivanih i šokantnih twistova u radnji.

Serija izlazi u srijedu, 17. veljače – i ne možemo dočekati!

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori