Sedam novih naslova na Netflixu koje ćemo gledati u travnju

Sedam novih naslova na Netflixu koje
ćemo gledati u travnju

Ovih dana razni streaming servisi su nam možemo reći najbolji prijatelji. Zbog samoizolacije gledanje filmova i serija je u porastu, no koliko god mislili da smo pogledali sve, ima tu još puno toga za što bi nam definitivno trebalo još vremena. Od novih ostvarenja do kultnih klasika: ovo su filmovi na Netflixu koje ćemo gledati u travnju.

Filmovi na Netflixu – travanj

Netflix redovito priprema filmske maratone koje možemo pratiti u samoizolaciji. Kako ubiti vrijeme dok smo zavaljani u kauč? Netflix je pripremio sedam novih filmova koje ćemo gledati u travnju. Osim što su od 1. travnja dostupni svi Matrixi i smrtonosno oružje, dostupni su i još neki klasici za koje je sad idealno vrijeme da ih pogledate.

“The Girl with All the Gifts” (Colm McCarthy, 2017)

Radnja filma smještena je u bližu budućnost, a tema? Prigodno, zombie apokalipsa, horror. Jedan od filmova tog žanra koji ima dobru priču, a držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja.

“Can’t Hardly Wait” (Harry Elfont & Deborah Kaplan, 1998)

Komedija s dozom romantike koja sjajno opisuje srednjoškolske tulume. Uz ovaj film definitivno ćete se opustiti uz čašu vina, i dobro nasmijati tipičnoj američkoj adolescenciji.

Hail, Caesar!” (The Coen Brothers, 2016)

Još jedno maestralno ostvarenje braće Coen. Specifičan stil, sjajni likovi i odlični dijalozi – sve su to odlike njihovih filmova. Radnja je smještena u 1951. godinu i prati šefa produkcije u filmskim studijima Capitol Pictures. Hirevi zvijezda, kroz sjajan satiričan izraz, u sve to još se uklope i komunisti. Scarlett Johansson i Channing Tatum također su jako dobar razlog. Definitivno naša preporuka. Ovaj film bit će dostupan od 16. travnja.

“The Perks of Being a Wallflower” (Stephen Chbosky, 2012)

Film koji će vas vratiti u djetinjstvo, točnije srednjoškolske dane. Film je remekdjelo. Osjećajan, uvjerljiv, realan. Alkohol, droga, sex upis na fakultet sve prikazano iz gledišta jednog srednjoškolca. Uloge u filmu: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller.

“Mud” (Jeff Nichols, 2012)

Sama glumačka postava u ovom filmu Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Sarah Paulson obećavaju odličan film. Dvojica dječaka istražuju moćnu rijeku Mississippi, sve dok na malenom otočiću slučajno ne susretnu karizmatičnog čovjeka punog nevjerojatnih priča. Njegovo ime je Mud i tvrdi da je u Texasu ubio čovjeka, pa se sad skriva od lovaca na glave.

“The Social Network” (David Fincher, 2010)

Ovaj film ste vjerojatno gledali čim je izašao ali zašto ga se ponovo ne prisjetiti? Deset godina kasnije tematika u ovom filmu aktualnija je no ikad. Pod redateljskom palicom Davida Finchera uđite ponovo u um čovjeka koji je zaslužan za online druženje kakvo danas poznajemo.

“Taxi Driver” (Martin Scorsese, 1976)

Jedan od najboljih filmskih redatelja svih vremena s mladim Robertom De Nirom koji igra ulogu vijetnamskog ratnog veterana vozača taksija u New Yorku. Film o psihozi, tamnoj strani grada koji nikad ne spava. Taksist je film koji morate pogledati više no jednom u životu.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori