TV serije savršene za zimsko ‘bingeanje’

TV serije savršene za zimsko
‘bingeanje’

Easy

Dekica, čaša vina ili toplog čaja, omiljeni snack, doza romanse i smijeha te cijelo poslijepodne i večer pred vama idealna su zimska kombinacija. Ovo su naši prijedlozi s kojima ćete ju ostvariti.

Easy

Tri sezone serije o prijateljima i stanovnicima Chicaga čiji su životi isprepleteni kroz ljubav, seks, tehnologiju i popularnu kulturu odličan je izbor za zimske vikend bingeanje. Posebno jer se u seriji pojavljuju i mnogi hollywoodski glumci i glumice kao neočekivan twist – gledat ćete i Orlanda Blooma i Emily Ratajkovski.

https://www.youtube.com/watch?v=bzRjfA_9Akw

Easy

Easy

Easy

Easy

Easy

Lovesick

Još jedna Netflixova serija koju ćete progutati. Ovog puta radi se o britanskoj produkciji romantične komedije. Nakon što sazna da je obolio od spolno prenosive bolesti, Dylan mora kontaktirati svaku bivšu djevojku kako bi ju upozorio na eventualne rizike i zarazu. Johnny Flynn je odličan kao glavni lik, a u stopu ga prate Antonia Thomas, Daniel Ings, Hannah Britland, Joshua McGuire i Richard Thomson.

Britanci su majstori scenarija i TV sadržaja tako da niti ova serija ne odmiče od visokih kriterija odličnih, oštroumnih rečenica. Lagana, a pametna i nevjerovatno zanimljiva serija Lovesick idealan je izbor za današnje gledanje. Probajte ne odbingeati sve sezone!

Lovesick

Lovesick

Love

Režiser Judd Apatow skupa s Paulom Rustom i Lesley Arfin kreirao je TV seriju koja prati nastanak i razvoj ljubavne priče između likova Mickey i Gusa, koje glume Gillian Jacobs i Paul Rust. Mickey često ispada čudna, pomalo luckasta, ovisna o seksu, dok je Gus povučeni, dragi dečko koji, s druge strane često ispada cvilidreta. Ova pomalo neobična kombinacija urodila je plodom i na male ekrane donijela jedan od najzanimljivijih ljubavnih partova televizijskog programa, a koji iz sezone u sezonu donose nešto novo i iznenađujuće.

Love 1

Love

Love 2

Love

This Is Us

Iza TV serije ‘This Is Us’ već se nalaze dvije uspješne sezone, a treća se upravo privodi kraju. Nakon prve sezone koja je doživjela neočekivani uspjeh, druga sezona donijela je brojne zaplete i nepredvidljive rasplete koji su nas još jednom oduševili i svakog tjedna prikovali ispred malih ekrana. Kraj druge sezone popularne serije This Is Us ostavio je mnoge gledatelje u velikoj napetosti zbog Tobyjeve depresije, Kevinovog odnosa s Bethinom rođakinjom Zoe te što odrasla Tess i stariji Randall tek trebaju posjetiti ženu čiji identitet nije otkriven. Brojnim zapleti još uvijek čekaju svoj rasplet, zbog čega novu sezonu s nestrpljenjem iščekujemo. No nakon bingeanja svih epizoda do sada i završetka treće sezone mnogi obožavatelji neće ostati praznih ruku, sljedeća sezona očekuje se već sljedeće godine.

This Is Us

This Is Us

Poldark

Ultimativna romantična britanska serije je Poldark. Godine 1783. Ross Poldark vraća se svojim rudnicima u Cornwallu nakon što je tri godine proveo u vojsci, u koju je stupio kako bi izbjegao optužbe za krijumčarenje. Zbog toga je morao ostaviti svoju ljubljenu Elizabeth. Po povratku saznaje da mu je otac umro, da mu je naslijeđe u rasulu, a Elizabeth se zaručila za njegova bratića Francisa. Ross spasi od napasnika djevojku s ulice Demelzu i isprva je angažira kao sluškinju. Zahvaljujući njezinoj pomoći i vlastitoj čeličnoj odlučnosti, Ross pokuša vratiti nadzor nad rudnicima koje priželjkuje njegov suparnik, gramzivi i arogantni George Warleggan.

https://www.youtube.com/watch?v=u5Ih58L53MU

Učitati još
Zatvori