Romantične komedije koje ćemo gledati u 2018.

Romantične komedije koje ćemo
gledati u 2018.

A post shared by Lit Pub (@thelitpub) on

Crazy Rich Asians, Suludo bogati Azijci

Ovoga ljeta gledat ćemo filmsku adaptaciju bestsellera Three wealthy Chinese families prepare for the wedding of the year. Nevjerojatno zabavan prvijenac Kevina Kwana Suludo bogati Azijci priča je o tri ultrabogate kineske obitelji s pedigreom i tračevima, klevetama i spletkama do kojih dolazi kada Nicholas Young, nasljednik jednog od najvećih bogatstava u Aziji, dovodi kući svoju ABC djevojku (Kineskinju rođenu u Americi), kako bi bili prisutni na vjenčanju sezone.

Kako će izgledati film prema poznatoj knjizi, saznat ćemo krajem kolovoza kada dolazi u kina.

Love, Simon

Love, Simon

Love, Simon

Film donosi veliku ljubavnu priču – no nešto kompliciraniju nego na koju smo navikli na velikom platnu. Simon je gay i zaljubljen je u anonimnog kolegu iz škole s kojim se online povezao. Prilikom rješavanje te situacije nastaje urnebesna, zastrašujuća priča koja će mu promijeniti život.

Permission

Za dva tjedna u kina dolazi portugalska romantična drama koja prati razvoj situacije kada djevojka na rubu zaruka odluči izlaziti s drugim muškarcima. Kako će to sjesti njezinom dečku, vidjet ćemo uskoro.

Entanglement

Thomas Middleditch, glumac poznat iz serije Silicon Valley, ima glavnu ulogu u ovoj romantičnoj komediji. Nakon pokušaja samoubojstva glavni lik Ben Layton slučajno se zaljubi u djevojku koja je skoro postala njegova sestra – tu stvari postanu čudne…

Entanglement

Overboard

Razmaženi vlasnik jahte bačen je sa svojeg broda i meta je svojih nezadovoljnih zaposlenika, a u kojem pravcu radnja krene nakon tog nesretnog događaja, saznat ćete sredinom travnja kada film dolazi u kina. Overboard je remake uspješne komedije iz 1987.

Mamma Mia! Here We Go Again

Nastavak velikog kino hita, ovog puta s nazivom Mamma Mia: Here We Go Again dolazi na velika platna krajem srpnja i već vidimo da će pjesme kultne švedske grupe Abba ponovno postati ljetni hitovi! No, do tada kreatori filma malo po malo otkrivaju detalje ovog iščekivanog nastavka…

Mamma Mia 2 4

Mamma Mia 2 3

La Boda de Valentina

Meksička romantična komedija koju ćemo moći pogledati od 8. veljače. Da latino produkcije ne donose samo uspješne sapunice i telenovele, uvjerit ćete se kada pogledate ovaj film. Glavnu ulogu u filmu ima Kate Vernon, glumica poznata po svojim ulogama u Battlestar Galactica, Malcolm X i Pretty in Pink. Mnogo smijeha i zabave je garantirano.

La Boda de Valentina

La Boda de Valentina

Učitati još
Zatvori