Emma Roberts i Hayden Christensen i puno pizze u romantičnoj komediji ‘Little Italy’

Emma Roberts i Hayden Christensen i puno pizze u romantičnoj komediji ‘Little Italy’

Zlatno doba velikih romantičnih komedija koje su punile kino dvorane, bile među najpopularnijim filmova godine i koje su se ponekad našle čak i u utrci za prestižne filmske nagrade poput Oscara i Bafte je iza nas. Ili se bar tako donedavno činilo, no 2017. i 2018. godina donijele su mali preokret i vratile rom-com na televizijske ekrane, ali i na filmska platna. Iako su ljubavne priče s dozom humora uvijek ostale popularni televizijski sadržaj u kojem smo nerijetko uživali na kraju napornog radnog dana, ljeto donosi nekoliko odličnih romantičnih komedija zbog kojih ćemo otići u kino – jedna od njih je Little Italy.

LITTLE ITALY

Romantična komedija Little Italy vodi nas u svijet jednog od najživljih i najposebnijih kvartova u New Yorku, Malu Italiju, u kojoj su se dvije obitelji pronašle na suprotnim stranama. Nakon povratka kući, Nikki Angioli otkriva da se u kvartu u kojem je odrasla malo toga, ako išta, promijenilo. Ipak, na tom istom mjestu na kojem vrijeme kao da je stalo, Nikki pronalazi ljubav iz neprijateljskim redova.

Baš poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i s puno više humora i pizze, film Little Italy donosi sve što nam treba za ugodnu večer. U glavnim ulogama nalaze se Emma Roberts i Hayden Christensen, film u američka kina stiže 24. kolovoza, a brzo nakon sigurno ga možemo očekivati i u hrvatskim kinima. Dotad uživajte u njegovom traileru.

https://www.youtube.com/watch?v=ZCrPUy0IQak

Foto: Screenshot, YouTube

Učitati još
Zatvori