Može li nadmašiti prethodnike? Imamo prvi pogled na Roberta Pattinsona kao novog Batmana!

Može li nadmašiti prethodnike? Imamo prvi pogled na Roberta Pattinsona kao novog Batmana!

Studio Warner Bros. Pictures predstavlja film “The Batman,” redatelja Matta Reevesa (redatelja franšize “Planet majmuna”) na čelu sa Robertom Pattinsonom u ulozi uvijek budnog čuvara Gotham Cityja, Batmana, i milijardera Brucea Waynea.

Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela Keatona, Bena Afflecka, po mnogima najboljeg Batmana do sada Christiana Balea, a sada mračnu ulogu preuzima Robert Pattinson kojeg ovih dana možemo vidjeti u jednoj od naslovnih uloga u novom Nolanovom filmu „Tenet“.

Zvjezdanu ekipu čini poznata Gothamova postava čije uloge nose Zoë Kravitz kao Selina Kyle, Paul Dano kao Edward Nashton, Jeffrey Wright kao James Gordon, John Turturro kao Carmine Falcone, Peter Sarsgaard kao okružni tužitelj Gil Colson te Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis kao Alfred i Colin Farrell kao Oswald Cobblepot.

Scenaristi filma su Matt Reeves i Peter Craig.  Reeves i Dylan Clark su producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadaom i Chantal Nong Vo. Batmana su kreirali Bob Kane i Bill Finger, a film se temelji na likovima iz DC svijeta.

THE BATMAN u distribuciji Blitza, u kina dolazi u listopadu 2021. godine, u 3D, 2D i IMAX formatima.

Učitati još
Zatvori