Robert Downey Jr. je novi Dr. Dolittle

Robert Downey Jr. je novi Dr. Dolittle

Robert Downey Jr. je dr. Dolittle

Robert Downey Jr. nas je jučer iznenadio prvi trailerom za fantastičnu obiteljsku komediju Dolittle, novu verziju klasične priče o čovjeku koji može pričati sa životinjama, a fanove je posebno razveselio svojom objavom na svojim računima društvenih mreža Twitter, Facebook i Instagram.

Prva najava filma donosi i glazbenu pratnju u vidu pjesme What a Wonderful World Louisa Armstronga i u njoj vidimo Downeya Jr.-a i njegove životinjske prijatelje koji odlaze na opasan put spasiti Kraljicu Engleske. Na tom putu čeka ga mnoštvo neprijatelja i opasnosti, jedan tigar koji ga naziva ručkom, ali čeka ga i puno životinjskih prijatelja spremnih pomoći mu.

Dolittle donosi priču o poznatom liječniku i veterinaru Johnu Dolittleu te je radnja smještena u Englesku za vrijeme Kraljice Viktorije. Dolittle je izgubio suprugu prije sedam godina zbog čega se zatvorio u svoju kuću u kojoj razgovara isključivo sa životinjama. No, kad se mlada kraljica teško razboli on se odluči na opasan put kako bi joj pronašao lijek. Na putu će mu društvo praviti mladi učenik i životinjski prijatelji.

Film je studio Universal odlučio nazvati samo Dolittle umjesto dotad planiranog The Voyage of Doctor Dolittle, te je planirani datum izlaska prebacio s 12. travnja 2019. na 17. siječnja 2020. godine. Režiju i scenarij potpisuje Stephen Gaghan, dok u filmu glume ili su glasove likovima dali Antonio Banderas, Michael Sheen, Tom Holland, Ralph Fiennes, Emma Thompson, Marion Cotillard, Selena Gomez, Octavia Spencer i Kumail Nanjiani.

Donosimo prvi (uzbudljivi) trailer, pogledajte ga:

Učitati još
Zatvori