Ako je vjerovati kritičarima, ovaj film bit će jedan od najvećih hitova ovog ljeta
Ako je vjerovati kritičarima, ovaj film bit će jedan od najvećih hitova ovog ljeta

Ako je vjerovati kritičarima, ovaj film bit će jedan od najvećih hitova ovog ljeta

Film Ressurection u kina bi trebao stići krajem srpnja, a već se sada naveliko priča o njemu. Riječ je o psihološkom trileru u kojem glavne uloge imaju proslavljeni glumci Tim Roth i Rebecca Hall. Iako je trailer ovih dana ugledao svjetlo dana, on ne otkriva previše. Daje nam tek uvid u osnovnu premisu. A priča ide tako da žena koja naizgled živi savršenim životom susreće osobu iz prošlosti i svijet joj se u trenu preokrene.

Napeta priča koja je osvojila Sundance

Trailer nas upoznaje sa svijetom koji je sve samo ne savršen, a gledatelja natjera na razmišljanje što se zapravo dogodilo između glavnih protagonista. Iz kratkih isječaka možemo doznati da je lik Margaret u prošlosti bio izložen nekom obliku nasilja te i danas ima traume proizašle iz nasilnog odnosa. Sada se, nakon pune 22 godine, ponovno susreće s čovjekom koji je za sve traume odgovoran.

Inače, Ressurection je film redatelja Andrewa Seamansa. Premijeru je imao na ovogodišnjem Sundance festivalu, gdje je bio jedan od najvećih iznenađenja. Već tada brojni su kritičari nahvalili ovo ostvarenje, kako s redateljske, tako i s glumačke strane. Složili su se kako je s ovom tematikom veoma lako skrenuti u pravcu osrednjeg ostvarenja, međutim Seamans je sve podigao na jednu višu razinu.

Sjajna glumačka postava

Inače, Tim Roth je glumac od kojeg se i inače može mnogo očekivati. Rođen u Engleskoj, toliko je dobar u imitaciji da se u američkim filmskim ostvarenjima nikada ne bi reklo kako tamo nije i rođen. Svoje najveće uspjehe ostvario je u filmovima kao što su Reservoir Dogs i Pulp Fiction Quentina Tarantina. Također je poznat i po glavnoj ulozi u uspješnoj seriji Lie to Me.

Rebecca Hall također je engleska glumica koja je do sada ostvarila zapažene uloge u filmovima Vicky Cristina Barcelona, Prestige i Iron Man. Kako će na velikom platnu izgledati ova kombinacija i napeta priča saznat ćemo uskoro.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori