Reese Witherspoon glumit će u dvije nove Netflixove romantične komedije

Reese Witherspoon glumit će u dvije nove
Netflixove romantične komedije

Iako smo je u posljednje vrijeme mogli vidjeti u  ozbiljnijim filmovima, dramama kao što su Little Fires Everywhere! i Big Little Lies! Reese Witherspoon novim projektima vraća se ulogama u koima smo ju navikli gledati. U dvije Netflixove romantične komedije ima glavne uloge.

Resse Witherspoon u novim Netflixovim filmovima

Omiljena holivudska slatkica sve nas je osvojila ulogama u Plavuši s Harvarda, Sweet home Alabama, Samo nebo zna i brojnim drugim filmovima. U posljednje vrijeme glumeći u filmovima ozbiljne tematike svakako je pokazala svoj glumački talent a sada ju ponovo čekamo na malim ekranima u dvije nove Netflixove romantične komedije. Prvi je Your Place Or Mine, koji prati samohranu majku koja odluči ostvariti svoj neostvareni san i njezinog najboljeg prijatelja koji uskače kako bi joj za to vrijeme pričuvao sina. Ne znamo puno više o radnji filma ali znamo da ga je napisala i režirala Aline Brosh McKenna (Vrag nosi Pradu) tako da smo sigurni da neće biti loš.

The Cactus

Drugi film snimljen prema istoimenom bestselleru Sarah Haywood, prati 45-o godišnju ženu koja je neočekivano ostala trudna. Fokusiran je na stanje žene koja si ponovo pokušava reorganizirati život dok potpuno gubi kontrolu nad svim, a stvari postaju sve gore. Ni o ovom filmu ne znamo puno detalja, no ne sumnjamo da će Reese briljirati. Fanovi strpljivo očekuju i objave muških uloga u ovim filmovima, a koji bi od holivudskih ljepotana to mogao biti zasad to možemo samo nagađati. Što reći osim da jedva čekamo. 

Foto:IMDb

Učitati još
Zatvori