Upoznajte nova glavna lica ‘Pretty Little Liars’ reboota

Upoznajte nova glavna lica ‘Pretty
Little Liars’ reboota

Ovu 2021. godinu bez razmišljanja možemo prozvati godinom rebootova i remakeovau svijetu filmske i TV industrije. Nakon već najavljenih rebootova kultnog Seks i grada te serije Gossip Girl, uskoro ćemo gledati novu verziju još jedne teen uspješnice. Pretty Little Liars vraća se kao nanovo zamišljena priča u seriji Original Sin. Punog naziva Pretty Little Liars: Original Sin radnja će prikazivati još mračnije spletke smještene u teen svijet i modernu verziju tinejdžerske serije koja je bila aktualna od 2010. do 2017. godine. Taj mračniji spin na radnju dodat će Roberto Aguirre-Sacasa, Lindsay Calhoon Bring i Lisa Soper koji stoje iza serija Riverdale i Chilling Adventures of Sabrina.

Sad su službeno poznate i prve dvije glumice koje će utjeloviti glavne uloge u novoj generacije lažljivica. U pitanju su Chandler Kinney i Maia Refficio. Dva teen imena koja smo već mogli upoznati u filmovima Zombies 2, Lethal Weapon te Evita i Kally’s Mashup. Kinney igra Tabby, redateljicu u usponu i obožavateljicu horor filmova koja, kako to obično biva u PLL svemiru, skriva tajnu.

Reficco igra Nou, mladu atletičarku koja se pokušava vratiti normalnoj svakodnevici nakon ljeta koje je provela u popravnom domu. Radnja će se nastaiti na originalnu seriju, ali daleko od Rosewooda u sasvim novom gradu. Polako odbrojavamo do ostalih detalja, a dok čekamo PLL, gledat ćemo reboot serije Gossip Girl koja samo što nije izašla!

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori