Prvi trailer nove serije u kojoj glume Emma Stone i Jonah Hill

Prvi trailer nove serije u kojoj glume
Emma Stone i Jonah Hill

Još početkom 2017. godine doznali smo da su Emma Stone i Jonah Hill, koji su prvi puta zajedno glumili u komediji Superbad, prihvatili novi Netflixov projekt pod režiserskom palicom Caryja Fukunage. S obzirom na uspješne projekte koje je do sada režirao, u trenu je poraslo zanimanje i za ovu priču. Dugo nismo imali nikakve informacije, no sada je napokon objavljen prvi trailer.

Maniac

Serija Maniac će pratiti dvoje stranaca, Annie Landsberg i Owena Milgrima, koji se upoznaju na kliničkom testiranju novog lijeka koji obećaje riješiti sve probleme svijesti. No čini se da doktor (Justin Theroux) zadužen za istraživanje ipak ne može zadržati kontrolu nad projektom, a mi ćemo istovremeno pratiti što se događa u stvarnosti i što se događa s našim likovima u nekoliko različitih alternativnih svjetova u kojima su njihovi umovi povezani.

Kako će se radnja dalje odvijati i dalje nismo sigurni, Vječni sjaj nepobjedivog uma upoznaje Black Mirror možda? Serija dolazi na Netflix 21. rujna, kada ćemo dobiti sve odgovore.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori