Prvi teaser za novu sezonu Big Little Lies je stigao

Prvi teaser za novu sezonu Big
Little Lies je stigao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Nova, 2019. godina, bit će jako dobra po pitanju odličnih serija i to je već jasno na samom početku. Neke od najvećih uspješnica vraćaju se s novim sezonama, a HBO potpisuje mnoge od njih. Kao najavu uzbudljive godine pred nama, poznati kanal lansirao je zbirni teaser video svojih aduta te nam u svakom pokazao djelić radnje koju jedva čekamo vidjeti. Tu su i Game of Thrones, True Detective, Veep, Watchmen, Euphoria, The Divorce – neke potpuno nove i još neviđene serije, a neke koje nastavljaju svoju radnju s novim sezonama.

Druga sezona Big Little Lies

No jedan od naših najvećih favorita definitivno je Big Little Lies, serija snimljena prema istoimenom književnom predlošku Liane Moriarty koja je 2017. apsolutno sve prikovala uz male ekrane svojom radnjom te glumačkom postavom. Budući da su svi oni koji su čitali knjigu već mogli predvidjeti kraj, ovog puta ih očekuje potpuno novo ostvarenje iz pera režisera i scenarista Davida E. Kelleya koji će radnju bazirati na već viđenim događajima te pokušati rasplesti komplicirane odnose. Kao što znamo, jedan lik više nećemo susretati, ali kao njegova zamjena dolazi Meryl Streep.

Perryjeva majka sigurno će biti jedna od velikih uloga – što dokazuje i kratki isječak u HBO teaser videu, a ona želi znati tko je kriv za smrt njenog sina. Prvu teaser fotku na svojem je Instagram profilu objavila i Reese Witherspoon – u narednim mjesecima do premijere trenutno planirane za lipanj sigurno će nam biti otkriveno još uzbudljivih detalja.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Y7vrjkheBt8

Učitati još
Zatvori