Prvi pogled na novi filmski nastavak hita ‘Downton Abbey’

Prvi pogled na novi filmski nastavak hita
‘Downton Abbey’

Serija Downton Abbey svaki se put iznova navodi kao jedna od onih koje su obilježile britansku produkciju posljednjih 10 godina. Tijekom dugačkih šest sezona zaljubili smo se u artistokratsku obitelj Crawley i svakodnevne anegdote, spletke i događanja u raskošnoj rezidenciji Downton Abbey. Uz idealan balans britanskog humora, izvrsne kostimografije i scenografije, oduševljenje je zahvatilo i TV publiku i kritiku, a vojska obožavatelja bila je presretna kad je izašla vijest o snimanju filmskog nastavka.

Prvi je Downton Abbey film izazvao pozitivne reakcije i donio nam na kino platna neka od omiljenih lica iz serije. Ponukani uspjehom, izgleda da je produkcija odlučila kročiti u stvaranje prave mini franšize pa tako stiže i drugi film za koji smo upravo dobili prve fotke i teaser!

Od originalne postave u drugom ćemo filmu ponovno gledati Hugha Bonnevillea (Robert), Lauru Carmichael (Edith), Jima Cartear (Carson), Brendana Coylea (Bates), Michelle Dockery (Mary), Kevina Doylea (Molesley), Joanne Froggatt (Anna), Matthewa Goodea (Henry), Harryja Hadden-Patona (Bertie), Roberta James-Colliera (Thomas), Allena Leecha (Branson), Phyllis Logan (Mrs. Hudges), Elizabeth McGovern (Cora), Sophie McShera (Daisy), Lesley Nicol (Mrs. Patmore), Maggie Smith (The Dowager Countess), Imeldu Staunton (Lady Bagshaw) i Penelope Wilton (Isobel), dok će izostati Lily James koja je igrala Rose.

Uz njih će glumiti nova lica kao što su Dominic West, Laura Haddock, Nathalie Baye i Hugh Dancy. U kratkom teaseru gledamo obitelj koja se sprema za veliko vjenčanje – i to ono Toma Bransona i Lucy Smith zbog kojeg će se ponovno okupiti cijela obitelj ispred kamere.

Film službeno izlazi u ožujku 2022. godine!

Učitati još
Zatvori