Filmovi na otvorenom i koncerti kao savršen završetak današnje večeri

Filmovi na otvorenom i koncerti kao savršen
završetak današnje večeri

Filmovi i koncerti na otvorenom danas u Zagrebu

U Zagrebu upravo traju dva odlična događanja – Projekt Ilica: Q’ART i Nesvrstani. Jedan i drugi donose mnogo raznolikog sadržaja koji unose onaj proljetni šušur i nemir u grad. Naime, u poslijepodnevnim i večernjim satima odvijaju se besplatni koncerti i filmske projekcije koje jednostavno ne smijete propustiti – što zbog izvođača i filma, što zbog genijalne atmosfere. Danas od 17 sati projekt Ilica donosi Book club/Književni klub: Kava, keksići i razgovor o knjizi i TV seriji Sluškinjina priča (Margaret Atwood), a koji će moderirati Vanja Kulaš. Nakon razgovora o jednoj od trenutno najpopularnijih i najkontroverznijih TV serija slijedi u 18 sati projekcija filma i to u divnoj atmosferi parka koji spaja Dalmatinsku i Ilicu.

Projekt Ilica: Q’ART

U isto vrijeme će se na Rokovom perivoju održati koncert Trija Evocacion (Lovro Peretić, Ivan Šimović, Luka Lovreković –gitare) koji će izvoditi klasični glazbeni program, što će mnogima biti, vjerujemo, jedan od romantičnijih trenutaka večeri. Od 20 i 30 sati u Parku Dalmatinska Ilica sve posjetitelje očekuje projekcija filma Kućna njega. U istom terminu u Akademiji likovnih umjetnosti odvijat će se program Jazz glazba uz koktele s bendom Back is black. Back is black je zagrebački band predvođen pjevačicom Ninom Kovačević s kojom sviraju Robert Vrbančić na basu, Davor Doležal na gitari, Milo Stavros na bubnju i Nikola Šantek na klaviru. Glazba koju izvode je fuzija jazz glazbe sa hip hop primjesama te rade na autorskom materijalu.

Nesvrstani

Niti 15 minuta dalje Nesvrstani imaju svoj program koji je genijalan završetak večeri – od 19 sati u dvorištu DJ Dino zabavljat će i rasplesati sve posjetitelje, a u 21 i 30 sati svi će moći uživati u Live cinema act sa Ivane Sky i MrLee, Tuvalu Uživo. Odličan je to izbor za završetak dana! Detaljan program i satnicu možete saznati na Projekt Ilica i Nesvrstani.

Foto: Marina Paulenka (Projekt Ilica), promo (Nesvrstani)

Učitati još
Zatvori