Snima se reunion omiljene humoristične serije ‘Princ iz Bel Aira’ 30 godina nakon prve epizode

Snima se reunion omiljene humoristične serije ‘Princ iz Bel Aira’ 30 godina nakon prve epizode

Humoristična serija koja je lansirala karijeru Willa Smitha bila je jedna od omiljenih iz 90-ih godina. Uvodnu špicu znali smo napamet, a priča o tinejdžeru koji se mora iz Philadelphije preseliti na Bel Air kod bogate tete i ujaka zabavljala nas je od 1990. do 1996. godine.

Cijela se obitelj Banks sada vraća u posebnom reunion specijalu!

Epizoda će biti snimljena bez scenarija, a trebala bi biti dostupna na HBO Max servisu na američki Thanksgiving. Will Smith, Alfonso Ribeiron (Carlton Banks), Tatyana Ali (Ashley Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Joseph Marcell (Geophrey Butler), Daphne Maxwell Reid (Vivian Banks) pa i DJ Jazzy Jeff pojavit će se “u duhovitoj i emotivnoj večeri punoj glazbe, plesanja i iznenadnih gostiju u čast serije koja je trajala 148 epizoda”, piše u službenoj izjavi.

Zasigurno će ekipa serije na jedinstven način uključiti i sjećanje na Jamesa Averyja koji je u seriji glumio oca obitelji, Philipa Banksa. Preminuo je 2013. godine nakon operacije srca.

Na snimanju će raditi medijska kuća Jade Pinkett Smith i Willa Smitha, a specijal bi trebao proslaviti 30 godišnjicu slavne serije i reflektirati se na kulturalni utjecaj koji je imala. Već nam je poznato da Will radi i na rebootu serije koja bi se mogla prikazivati na nekom od popularnim streaming servisa.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori