‘Prijatelji’ više nisu na Netflixu, ali znamo gdje ćete ih uskoro moći gledati

‘Prijatelji’ više nisu na Netflixu, ali znamo gdje ćete ih uskoro moći gledati

Nagrađivana hit serija “Prijatelji” (Friends) imat će novi dom na HBO GO-u od 15. travnja, kada u ponudu stiže svih 10 sezona ove kultne komedije.

“Prijatelji” je jedna od najbolje rangiranih serija s nekoliko osvojenih Emmyja i Zlatnih globusa te nebrojeno nominacija. Okarakterizirana kao pametna, sofisticirana komedija, ulazi u srca i umove grupe prijatelja koji žive u New Yorku.

Kultna serija stiže na HBO GO

Svih 236 epizoda serije snimljeno je na legendarnom stageu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, a zvjezdanu glumačku postavu čine Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) i David Schwimmer (Ross Geller). Tijekom 10 sezona, u seriji je gostovalo nekoliko najjačih glumačkih imena kao što su Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder i Julia Roberts.

Autori “Prijatelja” su Marta Kauffman i David Crane, koji su uz Kevina Brighta također i izvršni producenti. Serija se prikazivala od rujna 1994. do svibnja 2004. i sastoji se od 10 sezona i 236 epizoda koje će sve biti dostupne na HBO GO-u od 15. travnja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori