Danas izlazi nova sezona hit serije ‘The Crown’ u kojoj napokon gledamo princezu Dianu

Danas izlazi nova sezona hit serije ‘The Crown’ u kojoj napokon gledamo princezu Dianu

The Crown peta sezona

Iščekivana Netflixova povijesno-društveno-obiteljska saga koja je osvojila srca brojnih gledatelja se vratila se. Još je u kolovozu krenuo hype zbog nove sezone i glumačke postave, a odsad je možemo početi bingeati!

Četvrta sezona serije ‘The Crown‘ danas ima svoju premijeru, a po mnogima bi mogla biti najzanimljivija do sada. Radnja treće sezone završila je oko 25. godišnjice vladavine kraljice Elizabete, a nove će epizode staviti u fokus princezu Dianu i princa Charlesa te njihovu vezu od samih početaka kada je kraljevska obitelj odlučila da je vrijeme Charlesu pronaći dostojnu suprugu.

The Crown peta sezona

Kako je izgledala suvremena varijanta ove tragične ljubavne priče zasigurno je poznato svim ljubiteljima serije, a ne samo okorjelim fanovima, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se odigrati na malim ekranima. Priča koja je u javnosti prikazana kao romantična bajka, svakako nije bila bajkovita za mladu Lady Dianu Spencer.

The Crown peta sezona

U traileru vidimo i kako će Gillian Anderson izgledati kao Margaret Thatcher te možemo pretpostaviti da će politički odnos kraljice i prve premijerke Ujedinjenog Kraljevstva također biti jedna od glavnih okosnica radnje. U višestruko nagrađivanoj ulozi kraljice vraća se Olivia Colman, Tobias Menzies je princ Philip, Josh O’Connor će odglumiti princa Charlesa, a Emma Corrin mladu princezu Dianu.

The Crown peta sezona

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori