Poznati na premijeri predstave Opet on u kazalištu Komedija

Poznati na premijeri predstave Opet
on u kazalištu Komedija

Jelena Veljača i Dražen Čuček

Jelena Veljača i Dražen Čuček

Satirična predstava Opet on, nastala prema bestselleru njemačkog autora Timura Vermesa, sinoć je premijerno izvedena u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Autorski tim predvođen je redateljem Markom Juragom i dramaturginjom Jelenom Veljačom, a glavna zvijezda večeri bio je Dražen Čuček koji je na krilima velikog glumačkog ansambla Komedije maestralno interpretirao ulogu najvećeg zločinca u svjetskoj povijesti. Može li danas na internetu baš svatko postati zvijezda i koliko je površno današnje društvo, goruća su pitanja suvremenog svijeta kojima se bavi ova komedija prepoznavanja.

Ansambl-Komedije_2

Dražen Čuček oduševio prepuno Kazalište Komedija

Mobiteli, prijenosna računala, internet i email su samo neke stvari koje su dočekale i iznenadile Hitlera koji se nakon 1945. probudio u suvremenoj Njemačkoj, a bez obzira na omraženost ovog povijesnog lika, čini se da su mu televizija i društveni kanali ponovno vratili popularnost. Nakon svakog novog pojavljivanja u medijima gdje svojim žustrim i kontroverznim govorima pokušava spasiti Njemačku, Hileru je strelovito rastao broj lajkova i pregleda na kanalu Youtube što ga vraća i na političku scenu, a jednako brzo je i Dražen Čuček, odličnom glumom i interpretacijom, osvojio srca publike u prepunom Kazalištu Komedija.

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Ostale uloge igrali su Ana Magud, Sanja Marin, Ronald Žlabur, Davor Svedružić, Igor Mešin, Fabijan Pavao Medvešek, Filip Juričić, Goran Malus, Mirela Brekalo Popović, Ivan Magud, Adnan Prohić, Vini Jurčić, Dajana Čuljak, Ivan Čuić, Jasna Bilušić, Zlatko Ožbolt i Nera Stipičević.

ravnatelj Krešimir Batinić i redatelj Marko Juraga

ravnatelj Krešimir Batinić i redatelj Marko Juraga

Svečanu premijeru svojim su dolaskom uveličale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput Ecije Ojdanić, Danijele Trbović, Željke Ogreste i Dubravka Merlića, Milane Runjić Vuković, Nikoline Pišek Ristović i Borisa Banovića, Mare Bratoš i Nikše Kušelja, Sandre Bagarić, Zvončice Vučković, Danijele Pintarić, Nine Kaić Madić, Marije Borić, Ivice Zadre, Slavka Jurage, Saše Bunete, Senke i Davora Meštrovića, Ane VučaK Veljače i Ivana Veljače, Ane Miščević, Marjane Filipović Grčić te brojnih drugih. 

Mara Bratoš i Nikša Kušelj

Mara Bratoš i Nikša Kušelj

Ulaznice za predstavu Opet on mogu se osigurati na blagajni Oktogon od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati te na blagajni Kaptol sat i pol prije početka predstave. Također, ulaznice se mogu kupiti i na službenoj stranici kazališta www.komedija.hr. Najnovije informacije dostupne su i na službenoj Facebook stranici te Instagram profilu.

Zvončica Vučković

Zvončica Vučković

Sandra Bagarić

Sandra Bagarić

Senka i Davor Meštrović

Senka i Davor Meštrović

Marija Borić

Marija Borić

Danijela Trbović

Daniela Trbović

Igor Mešin

Igor Mešin

Jasna Palić Picukarić

Jasna Palić Picukarić

Nikolina Pišek RIstović i Boris Banović

Nikolina Pišek Ristović i Boris Banović

Željka Ogresta i Dubravko Merlić

Željka Ogresta i Dubravko Merlić

Ana Miščević i Marjana FIlipović Grčić

Ana Miščević i Marjana FIlipović Grčić

Foto: Saša Zinaja

Učitati još
Zatvori