Donosimo listu od pet filmova zbog kojih ćemo se osjećati pozitivnije

Donosimo listu od pet filmova zbog kojih
ćemo se osjećati pozitivnije

Mi smo izabrali listu od pet filmova koji će vam popraviti raspoloženje i uz koje ćete se osjećati bolje. Vrijeme je za ugodan vikend. Pozitivni filmovi, dekica, kauč i opuštanje.

Pozitivni filmovi koje uvijek možemo pogledati

Iako nam 2021. donosi razne novitete što se filmova i serija tiče, mi smo se danas ipak odlučili na one filmove koje možemo pogledati uvijek. I to nekoliko puta. Filmski klasici ili modernija izdanja, napravili smo listu od pet filmova uz koje ćete se odmah osjećati bolje.

Vrag nosi Pradu/The Devil Wears Prada (2006)

Inspirirana romanom Lauren Wisberger, ova satirična komedija sjajan je prikaz visokog svijeta mode. Meryl Streep briljira u ulozi Anne Wintour urednice modnog magazina “Runway”, poznate po okrutnosti, iscrpljivanju svojih zaposlenika. Anne Hathaway također odlična u ulozi druge asistentice moćne Mirande. Film je režirao David Frankel, redatelj šest epizoda serije “Seks i grad”.

Ja u ljubav vjerujem/Notting Hill (1999)

Romantična komedija s izvrsnom glumačkom postavom. Ukratko Knjižničar William Thacker (H. Grant) zaljubljuje se u svjetsku zvijezdu, američku glumicu Annu Scott (J. Roberts koja jedan dan uđe u njegovu knjižaru. Serija je snimljena na izvornoj lokaciji poznate londonske četvrti Notting Hill.

U potrazi za srećom/The Pursuit of Happyness (2006)

Will Smith se u ovom filmu pokazao kao vrhunski glumac. Iznimno dirljiv i osjećajan, ovaj film je svakako onaj uz kojeg ćete pustiti suzu, ali ćete se osjećati dobro. Snimljen je prema istinitom događaju, a prati životnu priču Chrisa Gardnera. Chris je živio kao beskućnik i siromah, a zatim je postao jedan od američkih multimilijardera i uspješan. Pozitivni filmovi poput ovog svakako su naša preporuka.

Povratak u budućnost/Back to the Future (1985)

O ovom filmu ne moramo puno pričati. Vole ga sve generacije, svaki nastavak je poseban, a nema onog tko se nije osjećao pozitivno nakon gledanja ovog filma. Ispecite kokice i s DeLoreanom proletite kroz desetljeća.

Amélie (2001)

Jedan od najljepših filmova svih vremena. Romantična sanjarska komedija koja će vaš svojom prpošnošću napuniti pozitivnom energijom. Bajkovita priča na čijem se kraju osjećamo sretno ali s dozom tuge koja je nekako prihvatljiva. Estetski ovaj film zaslužuje čistu petice, a i brojne nagrade (uključujući pet nominacija za Oscar) svakako su dobra preporuka.

Učitati još
Zatvori