Posljednji trailer drugog nastavka filma Čudesne zvijeri

Posljednji trailer drugog nastavka
filma Čudesne zvijeri

Još nas svega 4 mjeseca dijele od dugo očekivane premijere drugog nastavka filma- Čudesne zvijeri. U ovom novom, uzbudljivom nastavku gdje je fokus stavljen na Grindelwaldova zlodjela sve pršti od uzbuđenja. Stoga ljubitelji magije navikli na Harryja Pottera i njegove zavrzlame, mogu biti sigurni kako je i ovoga puta J. K. Rowling iznjedrila fantastičnu priču.

Iako je ovo već treći trailer koji nas malo po malo priprema za potpuni doživljaj u studenome već sada je jasno da je ovo film koji ćemo gledati više puta.

Povratak Newta Scamedera

Ako je suditi prema ovom, do sada najopsežnijem traileru, u filmu ćemo vidjeti povratak Newta Scamendera (Eddie Redmayne), magičnog zoologa koji postaje poznat po vodiču o čudesnim zvijerima. No, u ovom nastavku, manje će pisati, a više će biti zaokupljen magičnim herojstvom.

Johnny Depp u ulozi mračnog čarobnjaka

Uz ekipu Judea Lawa, mlađeg utjelovljenja Albusa Dumbledorea (Albus Youngledore) ovaj nastavak Čudesnih zvijeri će obilježiti potraga za mračnim čarobnjakom-Gellertom Grindelwardom (Johnny Depp).

U filmu će se čak prikazati i priča o mladom Newtu kada je bio student na Hogwartsu i alkemičaru Nicholasu Flamelu čiji je rad odigrao ključnu ulogu u prvom Harryju Potteru i kamenu mudraca.

Čarobni svijet

U filmu neće biti velikih odstupanja od prvog dijela, ali je radnja puno dinamičnija. Prikazat će se svi detalji Gridelwaldovog pokušavanja stjecanja moći u čarobnom svijetu.

A uz sjajan scenarij i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Scene su artistički snimljene pa je osjećaj magije gotovo stvaran. Odlični glumci i maštovita priča obećavaju kako će drugi nastavak Čudesnih zvjeri biti prava filmska poslastica.

Foto: Warner Bros

Učitati još
Zatvori