Napokon stiže posljednji nastavak svjetskog fenomena Poslije svega
Napokon stiže posljednji nastavak svjetskog fenomena Poslije svega

Napokon stiže posljednji nastavak
svjetskog fenomena Poslije svega

Pred nama je veliko finale ljubavnog serijala koji je očarao milijune! Njihova veza zauvijek ih je promijenila, a sada ostaje pitanje –  Je li i ljubav nestala?

Peti i posljednji nastavak svjetskog fenomena Poslije svega (After Everything), otkriva kako Tessa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njezina znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima spisateljsku blokadu i možda će morati vratiti popriličan predujam koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi…

poslije svega
poslije svega

Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvaćati da je jedini način na koji može krenuti naprijed i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tessu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti. Kratak je ovo opis radnje filma Poslije svega: Finale, koji u domaća kina stiže 14. rujna. 

Od njihova prvog susreta, Tessi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Cijena je, ipak, bila velika. Josephine Langford i Hero Fiennes Tiffin po posljednji će se put vratiti kao Tessa i Hardin te ćemo ponovo moći pratiti kako će se njihova komplicirana romantična veza rasplesti u novim izazovima. Glumačkoj ekipi pridružili su se i mladi glumci Mimi Keene te Benjamin Mascolo.

poslije svega
poslije svega

Podsjetimo, film Poslije svega nastao je prema književnom predlošku Anne Todd. Autorica je u kratkom vremenu postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad. Književni je predložak proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive.

Najavni video filma Poslije svega: Finale čeka vas u nastavku:

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori