Nekoliko urnebesnih serija koje ste možda propustili, a vjerujte nam – brzo ćete ih izbingeati

Nekoliko urnebesnih serija koje ste možda propustili, a vjerujte nam – brzo ćete ih izbingeati

Temperature su visoke, ljeto nam je stiglo, a s njim i sklonost laganijem sadržaju bilo kakvog tipa – od knjiga i filmova do serija. Iako će se na našem repertoatu zasigurno naći nadolazeći ljetni blockbusteri i napeti streaming uspješnice, ovih nam dana najviše odgovara zavaliti se na sofu pod klimom i upaliti neku pitku duhovitu seriju. Ponekad nam se čini da smo sve takve već pogledali i baš zato smo prekopali ponudu i izdvojili nekoliko pravih malih bistera na Netflixu, HBO GO-u i drugim streaming servisima koje vrijedu pogledati. Ove podcijenjene humoristične serije odličan su odabir i vjerujemo da ćete u njima uživati narednih vrućih tjedana…

Grace and Frankie

NIkad nam nije na odmet pogledati priču o ženskom prijateljstvu, a posebice kad je u pitanju jedno ovako atipično. Naslovne uloge u seriji glume fantastične Jane Fonda i Lily Tomlin. One su Grace i Frankie, dvije prijateljice čije prijateljstvo nije počelo međusobnom naklonošću, već su bile prisiljene živjeti zajedno. Njihovi su se supružnici zaljubili jedan u drugog i preko noći se odlučili razvesti svaki od svoje supruge. Marta Kauffman, jedna od autorica kultnih Prijatelja, donosi još jednu neobično relateable i urnebesnu priču koju bismo svakom preporučili!

Ted Lasso

Jasona Sudeikisa poznajemo iz raznih američkih komedija. No, tek smo početkom ove godine, na dodjeli Zlatnih globusa, pažnju obratili na seriju Ted Lasso za koju je dobio prestižni kipić. Na Apple TV+ uskoro izlazi druga sezona u kojoj glumac igra protagonista. Ted je šašavi trener koji dobiva zadatak trenirati nogometnu ligu u Velikoj Britaniji. Jedini je problem što on baš u toj vrsti sporta nema apsolutno nikakvog iskustva, a sad mora trenirati propalu londonsku ekipu. Uz apsurdnog Teda Lassa sigurno ćete se opustiti i dobro nasmijati.

What We Do In The Shadows

Humoristična hit serija koja prati vampirsku ekipu sa Staten Islanda vjerojatno je drugačije od svega što ste gledali dosad. Serija What We Do in the Shadows temelji se na istoimenom filmu iz 2014. godine. Snimljena je u popularnoj mockumentary formi, a prati živote troje prastarih vampira cimera koji se pokušavaju se prilagoditi životu u modernom svijetu – koji ne mogu shvatiti. Radi se o jednoj od onih priča koje su bizarno smiješne, začuđujuće i garantiramo da ćete se pošteno nasmijati.

Derry Girls

Ljubitelji crnog humora i sarkazma – look no more, Derry Girls je serija za vas! Britansku uspješnicu možete pogledati na Netflixu, a radnjom je smještena u Sjevernu Irsku 90-ih godina. Prikazuje netipične živote četiri tinejdžerke koje pohađaju katoličku školu. Jedna je ovo od onih posebno šarmantnih teen serija koje izvrću tinejdžerske situacije na najbolji i najsmješniji mogući način.

Crashing

Phoebe-Waller Bridge postala je sinonim za kvalitetnu komediju serijom Fleabag u kojoj je glumila, režirala i producirala. No, prije Fleabaga postojala je Crashing, otkačena dramska komedija na Netflixu. Radnja prati grupu mladih ljudi u svojim 20-im ili 30-im godinama. Međusobno se ne poznaju, ali moraju živjeti zajedno zbog niske cijene rente koju si mogu priuštiti. Svatko je potpuno pomaknut na svoj način i svi se kolektivno pokušavaju na priviknuti na životna očekivanja i situacije nakon fakulteta. No, to nije jednostavno pod istim krovom napuštene bolnice u kojoj zapravo žive.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori