Za manje od tjedan dana počinje 3. sezona super krimi serije

Za manje od tjedan dana počinje 3.
sezona super krimi serije

Judita cover

Počivali u miru – 3. sezona

Popularna domaća kriminalistička serija Počivali u miru dobila je svoju treću sezonu od koje nas dijeli manje od tjedan dana. Naime, počet će s emitiranjem već 15. siječnja! O uspjehu serije govori i da je prošlog proljeća britanska tvrtka Global Series Network otkupila licenciju za prikazivanje HRT-ove serije Počivali u miru za područje Ujedinjenoga Kraljevstva, a emitirala se i na području Sjedinjenih Američkih Država. Serija je bila prva hrvatska TV serija koja je došla na britanske male ekrane.

Serija Počivali u miru nastala je kao rezultat suradnje Hrvatske radiotelevizije i nezavisne produkcijske tvrtke Ring. Produkciju potpisuje Darijo Vince, a režiju Goran Rukavina, Kristijan Milić i Goran Dukić. U seriji je dosad glumilo više od 250 vrhunskih domaćih glumaca, predvođenih stalnim likovima koje tumače Judita Franković i Dragan Despot. Prva sezona snimala se 2013. godine, druga 2015., dok ćemo treću početi gledati za pet dana.

VIOLIĆ_DSC04648 copy

VIOLIĆ_ANOČIĆ DSC04605 copy

‘Ove godine navršava se sedam godina otkako je 2011. na natječaju HRT-a započeo projekt Počivali u miru. Od prvog dana, kada smo ga postavljali, imao sam jednu ambiciju: pomaknuti granice dotadašnje domaće produkcije dramskih sadržaja i proizvesti ozbiljnu, pametnu i suvremenu televizijsku seriju koja poštuje gledatelje. Bili smo svjesni da nam okolnosti ne idu na ruku, da iza nas ne stoji ni sustav, ni tradicija, niti imamo uvjete kakvima raspolažu proizvođači TV serija koje volimo gledati. Zato je bilo presudno angažirati najbolje talente koje imamo i motivirati ih da radeći ovu seriju daju najbolje od sebe. Ono što ipak želim naglasiti – to se u Hrvatskoj nije moglo dogoditi bez HRT-a.

SVRTAN_DSC06486 copy

SUCI_STANČECI_DSC04464 copy

Ambicija da rušimo barijere, bila je presudna da pređemo i neke fizičke, pa su prve dvije sezone po prvi puta prešle naše zapadne granice i dovele nas na međunarodno tržište. S trećom sezonom nastojimo rušiti granice koje smo sami postavili – nije nam namjera bila samo dovršiti trilogiju, nego i napraviti najbolju sezonu do sada. Željeli smo iskustva iz prethodne dvije sezone, sve što smo u međuvremenu naučili, ugraditi u sve segmente proizvodnje serije, kako bismo još malo podigli letvicu i sasvim se približili onome što sami volimo gledati. Vjerujem da će gledatelji primjetiti taj entuzijazam i posvećenost svih koji su radili na ovoj sezoni da se proizvede televizijski sadržaj koji je važan, a dobro, zanimljivo ispričan. Ukratko, vrijedan njihove pažnje i vremena. Očekujem da ova serija neće počivati u miru, nego će nastaviti živjeti i nakon što bude emitirana zadnja epizoda – čekaju je nove platforme, nova tržišta i novi gledatelji.’ – izjavio je Dario Vince, kreator, scenarist i producent serije.

ROSANDIĆ_DSC05124 copy

PETRIĆ_DSC05361 copy

ODORČIĆ_FRANKOVIĆ_DSC04778 copy

NIKOLIĆ_DSC06764 copy

MIHOLJEVIĆ_DSC06498 copy

FRANKOVIĆ_DSC05588 copy

FRANKOVIĆ_DSC04540 copy

FRANKOVIĆ_DSC07077 copy

ČAVAJDA_DSC05352 copy

ČAVAJDA- MADA_DSC05376 copy(1)

Foto: Počivali u miru

Učitati još
Zatvori