Počinje se snimati serija o životu Audrey Hepburn

Počinje se snimati serija o
životu Audrey Hepburn

Roman Holiday

Jedna od najživljih zvijezda Zlatnog doba Hollywooda još uvijek sja kao i nekad, iako nas je davno napustila. O njenoj glumačkoj karijeri, stilu i osobnosti pletu se legende i njen je lik jednako intrigantan kao 1953. godine kada je ostvarila svoju prvu veliku ulogu na filmskom platnu u filmu Roman Holiday, danas jednom od omiljenih klasika.

Serija će se baviti prvim glumačkim godinama mlade Audrey

Nakon brojnih izložbi, biografskih dokumentaraca i, naravno, bogatog filmskog opusa, još nam jedna poslastica stiže – ovog puta na male ekrane. Radi se o dramskoj seriji o životu Audrey Hepburn koja će pobliže istraživati prve godine na sceni, koje su je oblikovale da postane ono što danas i jest. Serija nastaje u suradnji s Audreyinim sinom Lucom Dottijem i novinarom i piscem Luigijem Spinolom koji su već koautori bestseller biografije s elementima kuharice Audrey at Home iz 2015. godine.

Breakfast at Tiffany’s

Zasad je poznato samo da će američka scenaristica Jacqueline Hoyt (The Good Wife, CSI, The Defenders) biti zadužena za prenošenje priče na ekrane, a producirat će je kompanija Wildside koja nam je donijela The Young Pope i My Brilliant Friend.

Još nije poznato kada serija stiže na male ekrane, niti tko će utjeloviti mladu Audrey, ali ovome se svakako jako veselimo!

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori