Počinje nova sezona InDizajna s Mirjanom Mikulec

Počinje nova sezona InDizajna s
Mirjanom Mikulec

15. sezona InDizajna s Mirjanom Mikulec

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec već ove nedjelje vraća se na male ekrane s novim epizodama jedine domaće emisije o uređenju doma i dizajnu interijera. Proljeće je vrijeme za predstavljanje novih trendova i kolekcija pa i inovativnih rješenja, a sve to očekuje nas u 15. sezoni InDizajna.

Osim noviteta i trendova koje simpatična dizajnerica interijera neumorno približava publici u svakoj novoj epizodi, gledatelje također očekuju odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu.

Moram priznati da sam se i sama iznenadila kada sam shvatila da smo već gotovo osam godina na RTL-u, teško mi je povjerovati da je već toliko prošlo. Zato smo i ovoga puta emisiju malo osvježili, vraćamo neka stara i gledateljima dobro poznata lica i rubrike, a uvodimo i potpuno nove.” – ističe Mikulec te objašnjava da je na zahtjev gledatelja odlučila vratiti rubriku Uradi sam pa će ljubitelji izrade namještaja i dekoracija doći na svoje, a  uvodi i nove priloge koji će biti usmjereni na brza i efikasna rješenja problema s kojim se gledatelji javljaju.

InDizajn s Mirjanom Mikulec možete pratiti nedjeljom prijepodne na RTL-u, a reprize emisije emitiraju se RTL-u 2. Sve priloge možete naknadno pogledati i na www.indizajn.hr.

Učitati još
Zatvori