Počela se snimati peta sezona omiljene Netflixove serije Money Heist

Počela se snimati peta sezona omiljene
Netflixove serije Money Heist

Na oduševljenje svih fanova krenula se snimati peta sezona omiljene Netflixove serije Money Heist (La Casa se Papel). Zvijezda serije Alvaro Morte na svom je Instagram profilu objavio da se “Profesor vraća.”

https://www.instagram.com/p/CC5uStco66J/

Četvrta sezona završila s upitnicima

Podsjetimo, na kraju četvrte sezone moglo se naslutiti da je završena priča za glavnog lika, no sada je sigurno da se profesor ipak vraća. S obzirom na to da tvorci serije imaju tendenciju ubijati omiljene likove (Berlin i Nairobi) brojni obožavatelji uplašili su se da je i profesoru zaista došao kraj. Snimanje je doduše trebalo početi i ranije dok se prikazivala četvrta sezona ali to jednostavno nije bilo moguće zbog pandemije.

Omiljena Netflixova serija

Ova španjolska serija jedna je od najgledanijih na Netflixu, pokosila je sve rekorde i postala i najpopularnija serija na stranom jeziku. Radnja prati misterioznog, inteligentnog Profesora koji okuplja grupu kriminalaca kako bi izveo najveću pljačku u povijesti. Obožavamo ovu seriju jer nas konstantno nepredviđenim akcijama drži prikovane uz ekran a raznim obratima drži u iščekivanju.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori