Planule ulaznice i za drugi datum u Tvornici stand-up komičara Vlatka Štampara

Planule ulaznice i za drugi datum u Tvornici
stand-up komičara Vlatka Štampara

Nakon rasprodane premijere showa “Bolja polovica” u Zagrebu, stand-up komičar Vlatko Štampar rasprodao je i novi datum nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture. Komičar za čije se nastupe uvijek traži ulaznica više, nakon prepunih dvorana i rasprodanih nastupa “Bolje polovice” u gradovima diljem Hrvatske, 20. i 21. 3. 2019. osigurat će zagrebačkoj publici željnoj vrhunskog humora večeri pune smijeha.

Vlatko Štampar – Bolja polovica

Nakon showova “Bratec je trd”, “Štamparska greška”, “Odraslost” uspješni, četvrti, Vlatkov show “Bolja polovica” također provlači teme muško-ženskih odnosa, svakodnevice, životinja, veze, ljubav, religija i to u njegovom prepoznatljivom stilu.

“Moja misija je nasmijati ljude. Na dva sata odmaknuti ih od problema svakodnevice. I to je to.“ – rekao je Vlatko. Odgovori na pitanja i kakav je to odnos dobra i zla, materijalnog i duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima – samo su neke od pitanja i tema fora i šala s kojima će vas, vjerujemo, Vlatko nasmijati do suza. Svi vi koji ste svoja mjesta osigurali moći ćete čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i saznati zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?

Ovaj neprilagođeni Međimurac ili kako kažu div duhovitih manira danas je nezaobilazno ime stand-upa “na ovim prostorima”. Nastupa na stand-up večerima i festivalima komedije po gradovima diljem bivše naše, te unatoč jezičnoj barijeri (materinji mu je međimurski) uspijeva neobičnom lakoćom pokreta nasmijati na stotine i tisuće ljudi. Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava publiku, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

https://www.youtube.com/watch?v=NKiO9I83onI

Učitati još
Zatvori