Prvi pogled na dramatičnu petu sezonu serije ‘La Casa de Papel’

Prvi pogled na dramatičnu petu sezonu serije
‘La Casa de Papel’

Španjolska serija jedna je od najgledanijih serija na Netflixu, pokosila je sve rekorde i postala najpopularnija serija na stranom jeziku. La Casa de Papel uskoro se vraća na streaming servis petom i posljednjom sezonom do koje mnogi od nas odbrojavaju dane…

Posljednju, četvrtu sezonu otpratili smo kao na iglama zahvaljujući bezbroj nevjerojatnih plot twistova, dramatičnih gubitaka i napetih akcijskih scena. Nedavno su iz produkcije potvrdili da prvi dio posljednjeg nastavka izlazi na jesen, konkretnije 3. rujna, dok ćemo drugi dio gledati od 3. prosinca. Netflix je jučer objavio i prve fotografije iz pete sezone koje se sasvim poklapaju sa službenim sinopsisom.

“Banda je zaglavljena banci više od 100 sati. Uspjeli su spasiti Lisabon, ali njihovi najmračniji trenuci tek dolaze nakon što su izgubili člana u svojim redovima. Profesor je zatočen sa Sierrom, a prvi put ikad, nema plan za bijeg. Baš kad se čini da se ništa gore ne može dogoditi, u igru ulazi neprijatelj snažniji od svega s čim su se ranije suočili: vojska. Kraj najveće pljačke u povijesti se približava, a ono što je počelo kao pljačka pretvorit će se u rat.”

Dok čekamo rasplet događaja u Profesorovoj bandi, imamo još izvrsnih španjolskih serija nove ere koje su pokosile streaming servise i oduševile publiku.

Foto: Netflix, Instagram

Učitati još
Zatvori