Izašao je prvi trailer za posljednju sezonu serije ‘La Casa de Papel’

Izašao je prvi trailer za posljednju sezonu serije ‘La Casa de Papel’

La Casa de Papel postala je pravi TV fenomen i jedna je od onih serija koje su pokrenule malu revoluciju u popularnosti internacionalnog sadržaja na Netflix. Danas je jedna od najgledanijih serija na tom servisu, a svi die-hard obožavatelji broje dane do rujna – kad stiže prvih pet epizoda posljednje, pete sezone.

Sad je objavljen i trailer za novu sezonu, konkretnije za epizode koje izlaze za točno mjesec dana!

Paranoja i napetost doseže vrhunac jer je ekipa zatvorena u banci više od 100 sati, Profesor gubi svu kontrolu, a vojska kreće u napad. Međutim, kako to inače biva u seriji, očekuje nas prgršt twistova, a likovi ne odustaju bez borbe. I to one koja sa sobom nosi eksplozije i pucnjave.

La casa de papel

Sam sinopsis zvuči fantastično: “Banda je zaglavljena banci više od 100 sati. Uspjeli su spasiti Lisabon, ali njihovi najmračniji trenuci tek dolaze nakon što su izgubili člana u svojim redovima. Profesor je zatočen sa Sierrom, a prvi put ikad, nema plan za bijeg. Baš kad se čini da se ništa gore ne može dogoditi, u igru ulazi neprijatelj snažniji od svega s čim su se ranije suočili: vojska. Kraj najveće pljačke u povijesti se približava, a ono što je počelo kao pljačka pretvorit će se u rat.”

Ne preostaje nam ništa drugo nego odbrojavati do 3. rujna i bingeati neke serije slične La Casi de Papel!

Foto: IMDb, screenshot, La Casa de Papel

Učitati još
Zatvori