U Zagrebu se postavlja predstava prema slavnom djelu Paula Coelha

U Zagrebu se postavlja predstava prema
slavnom djelu Paula Coelha

Autorski projekt inspiriran djelom Paula Coelha „Veronika je odlučila umrijeti“

Kazališna družina Studio 9 predstavlja predstavu „Ja sam Veronika“, koja će se premijerno odigrati u Kazalištu KNAP-u, 17. prosinca 2018. u 20:30 sati. Ova autorska predstava, utemeljena na opipljivom spletu glumačke suigre, žive glazbe, svjetla i projekcije, vodi vas preko ruba realnosti, u ludnicu jednog uma.

Ponekad je potreban nagli skok u nepoznato, kako bismo pronašli ono nepoznato u sebi samima. Tako drastičan čin oduzimanja vlastitog života, Veroniku dovodi na put samospoznaje, iz besmislene rutine i ogorčene svakodnevice ka upoznavanju vlastitog nesvjesnog, individualnog i univerzalnog…

Zašto živimo kad od začetka stajemo na put koji neminovno vodi ka smrti? Koji je smisao života i vrijedi li uopće živjeti? Što će sve otkriti Veronika, koja je odlučila umrijeti…?

Kroz atmosferičnu, napetu, emocijama nabijenu dramu s elementima komedije i apsurda, u skrivene kutke Veronikinog zatomljenog uma vodi vas autorski tim: suautori i glumci Karmen Sunčana Lovrić i Mladen Vujčić, kreator glazbe Ognjen Jovanović te dizajner rasvjete i projekcija Luka Matić.

Kostimografiju potpisuje Koraljka Karabotić-Milovac, a fotografije Silvija Dogan. Ilustraciju za plakat izradio je Mate Lovrić, a dizajn plakata Maja Maar.

Autorski tim predstave:
Karmen Sunčana Lovrić
Mladen Vujčić
Ognjen Jovanović
Luka Matić

Učitati još
Zatvori